sadece resım koyuyom yorum yok 😱 😱 😱
- Resim Silinmiş.
Sun + 12 sword 8O 8O 8O omg
· 46 Yanıt · 3.1K görüntüleme 0 okuyor
46 Yanıt
globalda kavga wardı da ondan kapatttm
G
garip_avci
⭐ 18y
ortak güzel olmuş beeeeeee 👍 👍 👍
o nasıl bişi yha rüya mı gorüyom bn biri bni cimciklesin 😱
ruya gbı gercekten o bende olsa varya 😱 😱
fake bu adam rev6 da bile yok olsa orda çıkar
resme dikkatlice bakmadımki okdrda ps yapıyom kardeşim bu ps yaw hatta ps bile değil paint
T
TitusPullo
⭐ 19y
lol. Silahda ki 9 Deggre yazısını görmeyen varsa yazıklar olsun 😜 Ben kara kalem ile daha iyisini yazardım.
resme dikkatlice bakmadımki okdrda ps yapıyom kardeşim bu ps yaw hatta ps bile değil paint
hep ole olr saten ye ye snra dıkaktle bakmadm paınt 😈 😈 😈 😆
ayrıca ben ss de demedım 😄 bi de madem daha ıyısını yapabılırın yapsaydın o zaman burda bı emek war demı ınsan bı tebrıkler ama srası olmamıs fln der sız dırek paınt madem bılıodun yapaydın daha ıyısını 😈 😈
ayrıca snada bı yotum sılah elınde olmadıgı surece rev6 da gozukmez ve sen o charları rev6 da goremıosan dıyecegım bsey yok 😎
ayrıca snada bı yorum sılah elınde olmadıgı surece rev6 da gozukmez ve sen o charları rev6 da goremıosan dıyecegım bsey yok 😎
bıde mod arkadaslar ben snrden bras fasla yorum yasmısım bırlestırebılırmısınız acaba
Ss'i çeken arkadasında Lv'i Hp ve Mp miktarı o değil.Çok belli oynanmış 😊
EDİT -- çOK pARDon
fake deıl demedım kı stn:D ama ynede emege saygı beklerdm cunku o ss nın normalınde char erkek tı ben female e cewırdm
Böyle bir sword varsa hemen 10milyar gold vereyim...
Böyle bir sword varsa hemen 10milyar gold vereyim...
ben de onu dyom olsa btn servera tek 😄 😈 😈
Ps bu .böyle bi silah olsa o serverda hava atmak için ... bile werirler 😄
Sun yazısı+Senin hp ile mp+genuine master sword +12 yazısı PS
Artık ps ddıye yorum yapıp ta anladıgınızı soylemenıze gerek yok ps olduu gu yasıo heryerde zaten
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap