Icerige atla
Extraloob

[SULTAN*S] zeus serverinde lv 5

· 33 Yanıt · 4.2K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
L
Lord_Rings ⭐ 19y
global kampanyası yapın extraloob tanıtım
L
Lord_Rings ⭐ 19y
zeus hakkında yardımlaşmak için [email protected] adresmi ekleyin gerçekten ciddi alışverişler ve yardımlaşmak için [email protected]
X
Xenopbia ⭐ 19y

zeus hakkında yardımlaşmak için [email protected] adresmi ekleyin gerçekten ciddi alışverişler ve yardımlaşmak için [email protected]

arkadaşım rahatsızmısım Evil or Very Mad
Bütün konulara salça olmuşsun Twisted Evil
yoksa başka yerlerde mesaj kasamıomusun Twisted Evil Twisted Evil
L
Lord_Rings ⭐ 19y

arkadaşım rahatsızmısım Evil or Very Mad
Bütün konulara salça olmuşsun Twisted Evil
yoksa başka yerlerde mesaj kasamıomusun Twisted Evil Twisted Evil

sanane kardeşim o mesajları aralıklarla öndermişim görmüyonmu
_
_EleCtrA_ ⭐ 19y
sultans guılde ı pıyasadan asla kallkmadı sadece bı surelıgıne aktıf oyuncuları ortalıkta gorunmedı sebebıde ıs okul gıbı cogu arkadasımızda carını satıp gıttı serverda bızbıze kaldık onddan ufak bır bolunme oldu ınsallah en yakın zamanda yenıden kendını guılde ı toplarsınb ray koaly gelsın kardesım.......
L
Lord_Rings ⭐ 19y
inşallah düzelirsiniz ray joyan eski çarı mezarcı mıydı extraokk
R
Ray_jovan OP ⭐ 19y

inşallah düzelirsiniz ray joyan eski çarı mezarcı mıydı extraokk

Ewet Sattım Raay_jovanı Mezarci 80 oldu pvp beklerim :)
R
Ray_jovan OP ⭐ 19y

sultans guılde ı pıyasadan asla kallkmadı sadece bı surelıgıne aktıf oyuncuları ortalıkta gorunmedı sebebıde ıs okul gıbı cogu arkadasımızda carını satıp gıttı serverda bızbıze kaldık onddan ufak bır bolunme oldu ınsallah en yakın zamanda yenıden kendını guılde ı toplarsınb ray koaly gelsın kardesım.......

Saol'lasın kardesim
T
T_JeSuS_R ⭐ 19y
benide alırmısınız bende 68 chine bowum full str zeusta aynı nick :=)
C
cinnuman ⭐ 19y
hey gidi hey serverın açıldığı zamanlarda kurulmuştu o guild guilde girmek için kasıyodm sonra dağaldı gerçi artık kendi guildim oldğu için gelemem ama yeniden görmek güzel tabi sultans ı kolay gele
B
Bia ⭐ 16y
Eyw..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: