Laf olsun torba dolsun die çektiğim bir SS
- Resim Silinmiş.
Sultan Lvl-70 " Hercules"
· 14 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Güzel ama extraokk
O
Old School
⭐ 19y
Bencde güzel
Bu arada SS de geçen tabiri cahiz sözler için kusura bakmayın dalgınlığıma gelmiş Kapamadan çekip yayınlamışım Embarassed
Guzel ss Turgut abı nasılsın ben Calyps0 Twisted Evil
Teşekkürler abicim Sen nasılsın 😊
ııdr =)
güzel yakalamışsın ama Very Happy

O
OneEyedJack
⭐ 19y
Arkadaşım güzelde 3 Ss için 3 tane topiç açmışsın tek bi topicte toplasan daha şık olmazmıydı Razz Razz
Arkadaşım güzelde 3 Ss için 3 tane topiç açmışsın tek bi topicte toplasan daha şık olmazmıydı Razz Razz
Güzel Söylemişssinde Diğer yönden düşün bide " Resimlerin Pixell Görüntüleri Büyük olunca açılmasıda biraz zaman alır 😊 Mantığı ile ayrı başlıklar açtım
"_DeaDSouL_"Döfseydin Razz
O
OneEyedJack
⭐ 19y
Güzel Söylemişssinde Diğer yönden düşün bide " Resimlerin Pixell Görüntüleri Büyük olunca açılmasıda biraz zaman alır 😊 Mantığı ile ayrı başlıklar açtım
Ben sana kötü bi şey demedim aradaşım sadece fikrimi söledim o yine senin bileceğin bi iş daha şık olur die sölemiştim Wink Wink
Ben sana kötü bi şey demedim aradaşım sadece fikrimi söledim o yine senin bileceğin bi iş daha şık olur die sölemiştim Wink Wink
Takılıyorum zaten "_DeaDSouL_" Hangi server da oynadığını söyle gelip sana teq atçam Very Happy Kızdım bak şimdi Razz
O
OneEyedJack
⭐ 19y
Pacific
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap