Icerige atla
Extraloob

ŞUBAT 2018 RÜTBE UP-DOWN MEVSİMİ

· 32 Yanıt · 37K görüntüleme
Rewind
Rewind OP Yönetici ⭐ 19y
ŞUBAT [ 2018 ] RÜTBE UP-DOWN MEVSİMİ

Extraloob'un yıllardır süre gelen geleneği up-down mevsimi gerçekleşti.Rütbeleri yükselenlere ve düşenlere başarılar dileriz. 😘

Up :

Site Asistan >>
Bean
Sparkle
RanstaMonsta

Global Moderatör >>
Hurley
Brahim

Down :

Kalkandelen
NoMoreLove

Enjoy it ❤️

Saygılarımızla,
32 Yanıt
Super
Super ⭐ 13y
Herkese hayırlı olsun . Ayrica teşekkür ederim , çok mutlu oldum :beer::muck:
vsroeditor.com
8 senedir burdayım şuraya bak halen daha normal üyeyim. Bi şeklimiz yok anasını satayım. 🕵️
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
Rewind
Rewind OP Yönetici ⭐ 19y
8 senedir burdayım şuraya bak halen daha normal üyeyim. Bi şeklimiz yok anasını satayım. 🕵️

Üye olmak çok daha güzel bence,ben o zamanları özledim resmen.
vsroeditor.com
Üye olmak çok daha güzel bence,ben o zamanları özledim resmen.

Aileden biri olduğum belli olmalı, dışlanmış gibi hissediyorum kendimi. summer7:
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Bunalmış dünyanın azıcıkta olsa içinden kurtulup bilgi paylaşım ve hoş sohbetler yapabildiğimiz ortamda önemsenip bir yerlere gelebilmemiz beni çok mutlu etti açıkcası. 🍺
Herkese hayırlı olsun:muck:

Önünde herhangi bir engel yok hacım, Silkroad alanın da bilgi sahibisin en azından benden fazla ve bilgiyi paylaşmak dünyada ki en güzel şeydir bana göre.👍
vsroeditor.com
Bunalmış dünyanın azıcıkta olsa içinden kurtulup bilgi paylaşım ve hoş sohbetler yapabildiğimiz ortamda önemsenip bir yerlere gelebilmemiz beni çok mutlu etti açıkcası. 🍺
Herkese hayırlı olsun:muck:

Önünde herhangi bir engel yok hacım, Silkroad alanın da bilgi sahibisin en azından benden fazla ve bilgiyi paylaşmak dünyada ki en güzel şeydir bana göre.👍

Bildiklerimi tabiki de paylaşıyorum o yönden hiç bi sıkıntı yok ama dediğim gibi, aileden biri olmak varken sıradan biriymişim gibi 🕵️
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Teşekkür ederim 😊 Herkese hayırlı olsun
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Teşekkür ederim 😊 Herkese hayırlı olsun

O değil de senin imzanın işlevi gitti 😁
Hurley
Hurley ⭐ 13y
O değil de senin imzanın işlevi gitti 😁

O zaman :lolmuch::lolmuch::lolmuch:

Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
Yeni morlu ve yeşillilere hayırlı olsun,çok mutlu oldum 😘
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Hayırlı uğurlu olsun herkese, yıllar boyu heyecanla beklerdim bu mevsimleri gerçekten çok keyifli geçer. Ayrıca Bean ve Sparkle'a inanılmaz yakışmış renkleri. Brahim'e de aynı şekilde. Diğer arkadaşlar da konuya post attığında göreceğiz yakışmış mı nolmuş ne bitmiş 😜 Tebrik ediyorum up olan arkadaşları, yerinde kalan arkadaşlar için daha sıkı çalışma dönemi başlıyor 🍺
Special thx to Flexi
Rewind
Rewind OP Yönetici ⭐ 19y
Aileden biri olduğum belli olmalı, dışlanmış gibi hissediyorum kendimi. summer7:

Şuraya bir göz at bakalım :
~ Old School Alımları ~
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
@NoMoreLove kalbimizde ❤️
Diğer arkadaşlar, yeni renkler hayırlı olsun. 🍺
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
@NoMoreLove kalbimizde ❤️
Diğer arkadaşlar, yeni renkler hayırlı olsun. 🍺

Buradayım da. :))
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Buradayım da. :))

ExcI
ExcI ⭐ 10y
Düşen arkadaşları tebrik ederim özgür dünyaya hoşgeldiniz tabi gerçekten hizmet ettiyseniz
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
Düşen arkadaşları tebrik ederim özgür dünyaya hoşgeldiniz tabi gerçekten hizmet ettiyseniz

Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

daral:
Special thx to Flexi
Flexi
Flexi ⭐ 14y

2018 yılının en troll üyesi seçileceksin, eminimdaral:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: