şuan oyundaki değişiklikleri oyunda olan biri anlatabilirmi ben indirene kadar merakdan patlarım Mr. Green
Şuan indirip oyuna girenler Neler olduğunu anlatabilirmi?
· 10 Yanıt · 970 görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Event geldi belirli aralıklarla kar yağıyor oyunda.
Kanguru kurt panda cin gibi event hayvanları var bunları kesınce çorap düşüyor
Janganda kale savası ıcın kaleler hazır.
Şehirlerdeki ağaçlar yılbaşı ağacı şeklinde süslenmiş
Şehir içinde yılbaşı müziği çalıyor.
Devil wings ve chatblock geldi.. extraokk
Kanguru kurt panda cin gibi event hayvanları var bunları kesınce çorap düşüyor
Janganda kale savası ıcın kaleler hazır.
Şehirlerdeki ağaçlar yılbaşı ağacı şeklinde süslenmiş
Şehir içinde yılbaşı müziği çalıyor.
Devil wings ve chatblock geldi.. extraokk
S
Sanalisyan
⭐ 19y
arkadaşım bu kurt panda kanguru ve cin nerde çıkıo acaba kaç saattir oyundayım 1 tane bile görmedim Mr. Green
gaymax işte o kadar az varki dün bir saat at üstünde aradım sadece 2 tane buldum onlardanda çorap cıkmadı şu ana kadar event olayı biraz saçma gidiyor..
nerde olduklarına gelince bütün savaş bölgelrinde var şansına kalmış birşey bol şans extraokk
nerde olduklarına gelince bütün savaş bölgelrinde var şansına kalmış birşey bol şans extraokk
ya ben 6 tane kestim dünden beri çorap falan düştüğü yok bi 2 tanesinden gold düştü o kadar :S
ben bi indirsem benim şansım balık şansı çıkar bana Twisted Evil
bende az önce yaung penguen kestim altın çıktı o kadar
T
The_DifferenT
⭐ 19y
10 taneden fazla kesitm 3 corap çıktı o kdr Jm ye millet küfrediyo bu nasıl event diye hatta az once bi globalden dalga geçiyo Gm biz hiç event mob goremedik sana 1 tane vuesak seni kessek olur mu diye Mr. Green
10 taneden fazla kesitm 3 corap çıktı o kdr Jm ye millet küfrediyo bu nasıl event diye hatta az once bi globalden dalga geçiyo Gm biz hiç event mob goremedik sana 1 tane vuesak seni kessek olur mu diye Mr. Green
puhahaha Mr. Green Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap