Icerige atla
Extraloob

Şu yazıyı ingilizceye çevirebilirmisiniz

· 7 Replies · 1.1K views
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Alttaki paragrafı ingilizceye çevirebilirmisiniz, ben biraz uğraştım , cümleler çok alt seviye oluyor ve ne denildiği anlaşılmıyor. Yardımınıza ihtiyacım var

Oyun 2 tane O taşı, 2 tane X taşıyla başlar.İlk oyuncu X taşını koyar , ikinci oyuncu O taşını koyar. Oyun kuralı , taş koyacağı yer ile kendi taşının arasında rakibin taşı olmalıdır ve arada ‘-‘ olmamalıdır.Bu durum çapraz ve yan taraflar için geçerlidir.Taşı koyduktan sonra rakibin taşını döndürüp , kendi taşı haline getirir .

Eğer oyuncunun taş koyacak yeri yoksa sıra rakibe geçer. Tahta dolduğunda ya da 2 oyuncununda taş koyacak yeri kalmadığında oyun biter ve oyuncuların taş sayısı ve aldıkları puan görünür.
Her konulan taş 1puana ve 0 dönmeye sahiptir. Konulan taş ile kaç taş dönüyorsa , dönen taş kadar her bir taşa puan eklenir . 4ten fazla dönen taşlara puan eklenmez.
Yaralı style
7 Replies
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Hiç kimsemi çevirmiyor arkadaşlar :!!&%&!
Yaralı style
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Yazı güzel ama ingliççe
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Yazı güzel ama ingliççe

makara: makara: makara: makara:
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Neyseki ödevi sonunda gönderebildim , yaa arkadaşlar ne lanet ödevler var ,saçma bir sorun yüzünden 2 gün kaybettim , şu saçma ingilizce raporda saatlerimi aldı ve bende programın ancak %80lik kısmını yapabildim. Lanet gitsin böyle işe 🤘 🤘 🤙 🤙
Yaralı style
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
The game begins with 2 pieces of O stone and 2 pieces of X stone. First player plays the X stone, second player plays the O stone. The game rule is; there must be rival's stone between his own stone and the stone which will be located and there shouldn't be any "-" between.
This applies to sides and

diye başlamıştım ki kontrol etmek aklıma geldi
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
The game begins with 2 pieces of O stone and 2 pieces of X stone. First player plays the X stone, second player plays the O stone. The game rule is; there must be rival's stone between his own stone and the stone which will be located and there shouldn't be any "-" between.
This applies to sides and

diye başlamıştım ki kontrol etmek aklıma geldi

😘 😘
Yaralı style

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: