konuları kilit vurmayın beyler forum sırf kilit konu direk silin .herkes zottirik zottrik konu açıyo zaten böle üyeleri banlayın ya
şu konulara kilit vurmayın artık ya
· 11 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
yhaa özür dilerm ama senden yorum isteyen oldu mu Confused bu siteye mod olarak alındılarsa bi bildikleri wardır demek ki mntıklı düşün biraz
Bu konuyada kılıt vurun bu ne yaw ...
yıne gereksız yıne gereksız...
yıne gereksız yıne gereksız...
biz kilit atıyoruz cünkü bizim direk simemiz yasak
eğer direk silersen chauncey in basına geldiği gibi bir durumda bizdende suc bulunabilir Rolling Eyes
eğer direk silersen chauncey in basına geldiği gibi bir durumda bizdende suc bulunabilir Rolling Eyes
biz kilit atıyoruz cünkü bizim direk simemiz yasak
-------------------------------------------------------------------------------------
Danışabilirsiniz mesele değil mi.Ben görüyorum ElazıgLee Kardeşim 24 saat online danış ona sil benim görüşüm
S
StarkDrache
⭐ 19y
BenCe Kilit Olmamlı bu benım düşüncem önüne gelenede kilit vurulmaskı Wink
HAklısın ama yinede önüne gelene bağlı Wink
konuyu silmek marifet değil konuyu kilitleriz bir başkası konuyu okur konuyu kilitlememizdeki amacı anlar ve aynı hataya düşmez tabi anlayana Wink
konuları kilit vurmayın beyler forum sırf kilit konu direk silin .herkes zottirik zottrik konu açıyo zaten böle üyeleri banlayın ya
ben ne kilit atarım ne de silerim. insana laf anlatılır laftan anlamayan insan değildir..
silmek yasak lakin kilitlemekte hiç güzel bir durum deil
tabiki gerektigi yerde kilitlenir gerektigi yerde silinir fakat gereksizse kilitlemeye gerek yoktur sitenin çöp kutusu test drive bölümüne atılır ve olay çözülür.
tabiki gerektigi yerde kilitlenir gerektigi yerde silinir fakat gereksizse kilitlemeye gerek yoktur sitenin çöp kutusu test drive bölümüne atılır ve olay çözülür.
K
KartezyeNX
⭐ 19y
ben ne kilit atarım ne de silerim. insana laf anlatılır laftan anlamayan insan değildir..
Abi ÖyLe De Test Drivera Taşıyıncada O Bölümden Tamame Gitmio Link..
"Taşındı:" Yazıo Sadece Başında..Ona Bi ÖnLem Alınsa Yada Gereksiz Topicleri Silme Yasağı Kalksa iyi Olur..
Başlığı taşırken,önüne gelen ekrandaki tik'i kaldırırsan,taşındı yazmaz...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap