Icerige atla
Extraloob

Su hataya bakın

· 11 Yanıt · 2.2K görüntüleme
K
K_751 OP ⭐ 19y
bende de bunu vermeye basladı her sehıre gıdınce bunu yapıor :S
- Resim Silinmiş.
11 Yanıt
C
standart ekran kartı hatası:d RUNTİME ERROR hatası çözümüne bak. orda yazan çözümler aynen geçerlidir...

viewtopic.php?f=280&t=56538
K
K_751 OP ⭐ 19y
sanmıorum bu runtıme deil deişik bişi
C
sanmıorum bu runtıme deil deişik bişi

^^ hata runtime değil zaten standart ekran kartı hatası çözümü yukarıda veriğim linkteki runtime hatası ile aynı dedim sadece.bu standart hatanın son update ten sonraki yeni görünümü.. hatayı bile update etmişler yani :D:D:D:D:D
K
K_751 OP ⭐ 19y
cozum ne o zman benım son surum ekran kartı srumu
G
gavran ⭐ 18y
bu hatanın kesin ve tek çözümü vardır DİDO yemek 😄 şaka şaka oyunu böle oynamaktan başka çaremiz yok malesef.Orda yazan hataları çözümleme linki vermişler yaklaık 1 hafta mı verdim bir türlü sıkıntıma çözümleme bulamadım saygılarımla.
K
K_751 OP ⭐ 19y
arkadasım oyunda her sehre geldıgımde oyundan atıyor sehır farketmıor jangan hotan.benim 1 gb ekran kartı 2 gb ram çift cekirdek işlemci var şimdi windows update ettım sp3 oldu ama hala aynı ya cozumunu bilen yokmu ??
I
Inception ⭐ 18y
silkroad online web sitesine gir orda verilen ekran kartı linklerinden en yeni ekran kartı driver'ını indir en sağlamı bu...
K
K_751 OP ⭐ 19y
olmuyor aynı hep
G
gavran ⭐ 18y
sana bir tavsiye eğer bot kullanıcısı isen kardeşim s-bot al kullan o hatayı aldığın zaman bot hala kasmaya devam ediyor saygılarımla.:D
L
LoKoTe ⭐ 19y
silkroadın sitesine gir ordan dirext9c yi indir srounun içine kur bende de aynsını veriyordu düzeldi ..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: