Icerige atla
Extraloob

Şu duruma Bak Ya!!!

· 11 Yanıt · 1.1K görüntüleme
O
OreNeN OP ⭐ 19y
Arkadşlar ben poseidondayım düşünün yani Evil or Very Mad Evil or Very Mad

-Resim Silinmiş.
11 Yanıt
O
OreNeN OP ⭐ 19y
YAAAAAAAAAAA Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Demin girdim bu seferde masaüstüne attı Mad Mad Mad Mad Mad Mad
O
OreNeN OP ⭐ 19y
Oyuna girim ilk işim joymax ı kınayan bir global atmak olcak Mad Mad
S
Sparky ⭐ 19y
cok dolu naparsın Confused
O
OreNeN OP ⭐ 19y
Ya adamlar istese servarların kapasitesini yükseltirler lag olmaz istedğin zamn girersin ne güzel olur ama yükseltmiyorlar niye premium almaya zorlıyolar
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y
sen o server list upload etsene yeni serverler var onda Razz
P
Pennywise ⭐ 19y
server kapasitesini yukseltirlerse busefer lag dahada artar,birinden birini seçecen,lag mı yoksa yuksek server kapasitesimi? Very Happy
O
OreNeN OP ⭐ 19y
evet oyuna gridim bu seferde beni dolandırdılar Crying or Very sad Crying or Very sad
P
Pennywise ⭐ 19y

server kapasitesini yukseltirlerse busefer lag dahada artar,birinden birini seçecen,lag mı yoksa yuksek server kapasitesimi? Very Happy

yanlış yazmışım lagsız oyunmu yoksa yüksek server kapasitesimi yazacaktım Very Happy
O
OreNeN OP ⭐ 19y
ikiside Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
S
SonSAHNE ⭐ 19y
lag pre den kaynaklanıo olmalı ayrıcaserver 3000 lik orda 2900 olduktan sonra ( tahminen) presiz üyelere girmek dert oluo. knight da öle ama şöylede olabilir mesela server 3100 kişilik. 3000 olunca presizlerin alımı kapanıyor sadece pre liler girebilio.. bilmem anlatabildimmi. sen istedikleri zaman kapasite yükselio dion da kapasite hep yüksek sadece presislere sınır var... Bu oyunu Adam gbi oynamak istiosan pre alıcan mecbur Very Happy yine şükret yani knight da şu anki ver. de presiz girmek çok basit ama en fazla 30dk oynayıp dc olursun o 30dk dada full lag:D lagsız anın olmaz...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: