Icerige atla
Extraloob

Strong Bow

· 16 Yanıt · 1.5K görüntüleme
T
Torquel OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
16 Yanıt
K
küskün ⭐ 19y
Ps mi bu Rolling Eyes
L
iyi yakalamışsın extraokk
T
Torquel OP ⭐ 19y

Ps mi bu Rolling Eyes

PS????? Rolling Eyes Ne alakası var cnm.Muthis bi lag vardi bunu yakalamak icin anam agladi benim yahuuuuuuu
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ohanness mükemmel olmuş cidden tebrikler extrabeer extraokk
T
Torquel OP ⭐ 19y

ohanness mükemmel olmuş cidden tebrikler extrabeer extraokk

saol hacım extraokk
B
Beijo ⭐ 19y
vay güzel yakalamışsın hiç içinde ok olarak görmemiştim bu skili..
E
Excrea ⭐ 19y
gostermyin bana bow resimmleri Very Happy biras once +7 bow aldim ama blade oldugum icin kullanamiyorum anca 22 lvl e getirebildim mastery dolu oldugu icin pacheonu Very Happy Very Happy skilleri silmeye calisiorm bole seyler gordukcede iice heyecanlaniorm Very Happy yapmayn bana bu iskenceyi Twisted Evil
M
muratko193 ⭐ 19y
Excrea Bow Guzeldir Cool

Bu Arada Guzel Yakalamıssın
T
Torquel OP ⭐ 19y

gostermyin bana bow resimmleri Very Happy biras once +7 bow aldim ama blade oldugum icin kullanamiyorum anca 22 lvl e getirebildim mastery dolu oldugu icin pacheonu Very Happy Very Happy skilleri silmeye calisiorm bole seyler gordukcede iice heyecanlaniorm Very Happy yapmayn bana bu iskenceyi Twisted Evil

Aman allahım!!!Hocam sen mi bowman olcan?Sen eu bowman yatirmis adamsın.Sasirdim.Sen iste ben seni daha imrendiriim Mr. Green Bu arada soalun yorumlar için
E
Excrea ⭐ 19y

Aman allahım!!!Hocam sen mi bowman olcan?Sen eu bowman yatirmis adamsın.Sasirdim.Sen iste ben seni daha imrendiriim Mr. Green Bu arada soalun yorumlar için

ewt bowa donuyorum hemde bowmanlara okadar ezik dedikten sonra Very Happyneden diye sorma bende tam bilmiorm. esti ole birden Mr. Green zaten bikac haftadir aklimda wardida hep bahane bulup bowmanlari eziyodum kendimi kandiriyodum yani Very Happy bakalim sonumuz nereye gitcek Very Happy
L

ewt bowa donuyorum hemde bowmanlara okadar ezik dedikten sonra Very Happyneden diye sorma bende tam bilmiorm. esti ole birden Mr. Green zaten bikac haftadir aklimda wardida hep bahane bulup bowmanlari eziyodum kendimi kandiriyodum yani Very Happy bakalim sonumuz nereye gitcek Very Happy

hayırlı olsun bence benim gibi glavie bow ol bow da defansda yok glavie canı ve mag. defansı iyi işine yarar bence
_
WoW Shocked Çok güsel yakalamıssınn.. 😊 Bea ugrastınmı bunu yakalamak için ? 😊
F
fbli69 ⭐ 19y
çok ii yakalmıssın gerçektende extraokk
E
ebri ⭐ 19y

super yakalamısın extraokk
T
Torquel OP ⭐ 19y

WoW Shocked Çok güsel yakalamıssınn.. 😊 Bea ugrastınmı bunu yakalamak için ? 😊

Brz ugrastirdi tabii Twisted Evil