Icerige atla
Extraloob

str5 ınt 5 basmak

· 28 Yanıt · 3.5K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
E
emc ⭐ 18y
str / int basarken birde silahın veya itemin diğer özellikleride düşüyor. Yüzde kısımları o zaman Critical 12 'den 5'e düşmesi gibi.
D
Dust ⭐ 19y

arkadaşlar bilenler yazsın lütfen yanlış bilgilendirmeyelim durability reduce olmaması için steady basılır blue nun azalmaması için değil

eğer haala inanmıyorsanız basın görürsünüz ama sonra küfür etmek yok Laughing

+1

istersenizde bi blue su olmayan bi silaha stady siz +5 yapmaya çalışın bakalım nolacak?
ben sölim kırmızı bi yazıyla sana durabilty sinin düştünü söler. mesala durablty 50 se bi bakmışın 20 olu vermiş artı bide o kırmızılık o silahtan hiç gitmez, çok iyi paralara satıcan silahın yarı fiyatına ucuza satarsın :)) ben bildiklerimi ve denediklerimi paylaştım sizde deneyin :))
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Steadt Silaha Bluenın Kolay Basılmasını Saglıyo mucX hmm
M
muslim156 ⭐ 18y
HEY ROLLS ROYCE 76 LVL İNTÇİNİ ALMAK İSTİYORUMMM.LUTFEN CVP YAZ. extraokk
B
bannedddd ⭐ 19y

Arkadas yanlıs bılgı vermıo steady mavilerin yanmasını engeller ınt4 yaptın steady basarsın ve 1 olcaksa olmas 4 de kalır Wink

Bu kadar da atılmaz ki be kardeşim... Mr. Green

Steady'nin int-str vs. alakası yok sadece durability düşmemesini engelliyor.
L
lastturk_ ⭐ 19y

Arkadas yanlıs bılgı vermıo steady mavilerin yanmasını engeller ınt4 yaptın steady basarsın ve 1 olcaksa olmas 4 de kalır Wink

Bu kadar da atılmaz ki be kardeşim... Mr. Green

Steady'nin int-str vs. alakası yok sadece durability düşmemesini engelliyor.

Mr. Green Mr. Green
C
cheng_xiao ⭐ 19y
ne stady si ya ben 4 tane iteme stady olmadan int 5 str 4 tutturdum isteyene resminide atarım yani kesinlikle şans işi Cool
M
mehmet125 ⭐ 19y
Bence neyin ne işe yaradığı oyun ile ilgili geniş kapsamlı bir topic açılmalı...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: