str / int basarken birde silahın veya itemin diğer özellikleride düşüyor. Yüzde kısımları o zaman Critical 12 'den 5'e düşmesi gibi.
str5 ınt 5 basmak
· 28 Yanıt · 3.5K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
arkadaşlar bilenler yazsın lütfen yanlış bilgilendirmeyelim durability reduce olmaması için steady basılır blue nun azalmaması için değil
eğer haala inanmıyorsanız basın görürsünüz ama sonra küfür etmek yok Laughing
+1
istersenizde bi blue su olmayan bi silaha stady siz +5 yapmaya çalışın bakalım nolacak?
ben sölim kırmızı bi yazıyla sana durabilty sinin düştünü söler. mesala durablty 50 se bi bakmışın 20 olu vermiş artı bide o kırmızılık o silahtan hiç gitmez, çok iyi paralara satıcan silahın yarı fiyatına ucuza satarsın :)) ben bildiklerimi ve denediklerimi paylaştım sizde deneyin :))
Steadt Silaha Bluenın Kolay Basılmasını Saglıyo mucX hmm
HEY ROLLS ROYCE 76 LVL İNTÇİNİ ALMAK İSTİYORUMMM.LUTFEN CVP YAZ. extraokk
Arkadas yanlıs bılgı vermıo steady mavilerin yanmasını engeller ınt4 yaptın steady basarsın ve 1 olcaksa olmas 4 de kalır Wink
Bu kadar da atılmaz ki be kardeşim... Mr. Green
Steady'nin int-str vs. alakası yok sadece durability düşmemesini engelliyor.
Arkadas yanlıs bılgı vermıo steady mavilerin yanmasını engeller ınt4 yaptın steady basarsın ve 1 olcaksa olmas 4 de kalır Wink
Bu kadar da atılmaz ki be kardeşim... Mr. Green
Steady'nin int-str vs. alakası yok sadece durability düşmemesini engelliyor.
Mr. Green Mr. Green
C
cheng_xiao
⭐ 19y
ne stady si ya ben 4 tane iteme stady olmadan int 5 str 4 tutturdum isteyene resminide atarım yani kesinlikle şans işi Cool
Bence neyin ne işe yaradığı oyun ile ilgili geniş kapsamlı bir topic açılmalı...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap