Icerige atla
Extraloob

STR WARRİOR VS CHN GLAVİE

· 39 Yanıt · 4.3K görüntüleme
T
TurkLider OP ⭐ 18y
Beyler Cok Merak Ediyorum Sizce Warior VS Glavie ppvp yapsa itemleri skiLLeri aynı derecede Kim yener ? ❓ ❓ ❓ ❓ Benm 54 warior war itemler filan npc bazıLarı değiL silah 52+3 lvlımdaki hatta yüksekleri biL kesebiliyorum ama Normal meseLa 90 lvlda Kim pvpde Yener yada hangisi daha iyi COk Merak edio yazın Please ➡️ ➡️ ➡️
39 Yanıt
X
Ben bitane video izledim Warrior adam Elinde Sun olan glavieciyi kesmişti zerksiz.
_
warrior 4 ever
S
strean121 ⭐ 19y
konunun yeri burası değil
R
ranyak ⭐ 18y
lv 80 warriorum var lv 85 e kadar rakıp tanımıyorum 😄 sen bılırsın tabıkı 1tek wızardlar sıkıntı yaratık onun dısında 1 problem yoq sadıce kasması zor o kadar:D
Q
Quattro ⭐ 19y
pro giymiş glavie alır ama garment varsa işi zor...
D
intlere kesilmeyi göze aldıysan warrior çok iyi hele yanında warlock açtıysan karşıdakinin hiç şansı yoq
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Warior Kadar Guzel Bi Char Tanımıyorum.Rogue(Xbow&Dagger) Extremesiz Bence Bi Hiç.Extremesiz Cok Az Vuruyolar.Warior4Ever 😘 😘 😘(Wariorda Two-Handedı Kastediyorum 🍺 )
T
TurkLider OP ⭐ 18y
konunun yeri burası değil

Herkes Bu baslıkta takılıo Bunu Yazmana Ne gereq Wrdı ? 🙄
T
TurkLider OP ⭐ 18y
Benim Charım warior cleric 56 lvl ım su anda ssleri koyucam 😁 kasmasıda cok kolay 2 haftada 27den 56'ya kastım 😁 20 gün içinde 64+ olmayı planlıyorum...
M
MuCHo_41 ⭐ 18y
bence europeler geldi chinlerin işi bitti kral europe
T
STR GLAVIE bi işe yaramas 😁 warrior fena yapar bazen tek gidio STR 80 lvler , 80 lv wariorla yapnca
D
DoNJuaN ⭐ 19y
blade char yabana atmayın 😊
H
HeLL_SpY ⭐ 19y
Forever Warrior yener skiller zaten insanı sinir ediyo :?
F
FREDoOM_TR ⭐ 19y
2handed alır ya glavie yerden kalkamaz Cok saglam oluyor 2handed

ßu arada Wariordan Kastımız 2handed deilmi :):) Yanlıs anlasılma olmasın 😄

Eger oyleyse 2handed aLır hemde cok rahat...
N
yapılandırmanın ozellıgıne baglı mesela cold glavıeyı kesemezsın warrıor olarak ama oda senı bıraz zor keser pvp baya uzar ama bence ıyı bır fıre glavıe senı keser 👍
T
Tarantella ⭐ 19y
Warior Kadar Guzel Bi Char Tanımıyorum.Rogue(Xbow&Dagger) Extremesiz Bence Bi Hiç.Extremesiz Cok Az Vuruyolar.Warior4Ever 😘 😘 😘(Wariorda Two-Handedı Kastediyorum 🍺 )

xbow extreme açmazsa china bow'la aynı damage i verir.
zaten aglatan bir char ve de extreme tamamen bir hediyedir sana..

soruya gelince.warrior aglata aglata keser glavie'i.şans vermem glavie'e...
hele o warrior warlock ise anaam diyim.
T
TurkLider OP ⭐ 18y
BeN bNM Warior carı 72+7 Li wizard'La takas ettim... COk memnunum...
L
Bence Glavie vs Warrior 'u boşverin...

Nuker vs Warrior Bu Konuyu Tartışın ben Nukerim Lvlimdeki veya 1-2 lvl yüksek warriorları tanımıyorum (Snow varken) (Snow Olmasada Arada Tekte Alıyorum Bazılarını)
M
MaXRaP ⭐ 18y
Tabikide Wariror 😎

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: