oh iiki aldınız macı avrupaya damsız almıyolar bilionuzmu ERKEK basımza zor giderdik her basarılı ERKEĞİN arkasında bir Kadın (fenerbahce) vardır xD
Steaua Bükreş 0-1 Fenerbahçe
· 60 Replies · 6.1K views 0 reading · Page 3 / 3
Replies
Dozunu kaçırmayın bir şeyin de yav..
cevabımızı veririz.
3 puan daha eklendi hanemize bu 2.ci tur için guzel bir skor oldu
Artık gözümüzü kadıköye çevirdik hatunumuzu bekliyoruz :P
Hatun doycak gibi 👍 😆
Herzamanki gibi yendik yapçak birşey yok
tam yedek kadro ile maça çıkmışız topuz sağ açık kazım forvet özer ofansif ortasaha uuuu güzel güzel yedek takım bükreşi yeniyorsa bizim takımda iş var demektir ^^
Ps : 2 haftadır daum iyi kasıt as kadroyu saklamaktan dinlendirmekten adamlar futbolu unutacaklar 😜
Ps : 2 haftadır daum iyi kasıt as kadroyu saklamaktan dinlendirmekten adamlar futbolu unutacaklar 😜
Medyayıda anlamak zor Lugano 6S maçında yok sakat diyorlar adam bugun 90 dk top oynuyor 😆
yedek kadro buysa asları düsünemiom 😄
macı izlemek icin sırf kave ye gittim gsLilerle kafa buldum la forvet nerde die gülerek sakaat dediler
sadece bakıp güldüm 😄
arkalarında oturuor hem muhabbety hem mac gidiyor gsli elemanlar diyor forvetsiz mac kazandılar bu hafta napcaz bilmem ? 😄 😄 😄 koptum bu gece 😄
kadroyu 2.yarıda gördünüzmü santos sag acık özer sol acık 😄 dagınık halde bile yenmesini biLioruz 😄
macı izlemek icin sırf kave ye gittim gsLilerle kafa buldum la forvet nerde die gülerek sakaat dediler
sadece bakıp güldüm 😄
arkalarında oturuor hem muhabbety hem mac gidiyor gsli elemanlar diyor forvetsiz mac kazandılar bu hafta napcaz bilmem ? 😄 😄 😄 koptum bu gece 😄
kadroyu 2.yarıda gördünüzmü santos sag acık özer sol acık 😄 dagınık halde bile yenmesini biLioruz 😄
Ama ßir kez daha anLadım KrAlex gibisi yok :/
feNer alir xD
feNer alir xD
Maç bitti hacı 😆
feNer alir xD
fener 5 yedi 5 git gs lilere söyle xD
Log in to write a reply.
Log In