Icerige atla
Extraloob

Stay with us Guiza !

· 24 Yanıt · 2.9K görüntüleme
J
Journalist OP ⭐ 19y

Valencia forvetini arıyormuş gitmesine izin vermemek için sitede sağda bulunan ankette Otro'yu seçip "Enviar" butonuna tıklıyorsunuz. 😢 nese: makara: 😈 ❤️

http://www.valencianista.es/

24 Yanıt
P
Pergio ⭐ 16y
Hocam derdiniz ne sizin adamın önünü niye kapıyorsunuz 😁
R
Rorschach ⭐ 18y
işe yarıyorrr %32 otrooo <33 😄
A
Addicted ⭐ 19y
AHahah ben verdim 😜
M
Ben Soldado dedim 😁
J
Journalist OP ⭐ 19y
Hocam derdiniz ne sizin adamın önünü niye kapıyorsunuz 😁

Çok klas(kalas) bir oyuncu kesinlikle fenevde kalmalı makara: 😈

Ben Soldado dedim 😁

değiştir bro oyunu oylar bölünmesin tam destek hep destek 😆 nese:
S
SnowFlake ⭐ 18y
Aziz amcanın bu günkü dişi yakarışından sonra ben üzülmeye başladım bırakın gitsin... Gerçi fox tv'ye 1 yıl kalmak istiyorum dedi ama parayı görünce koşa koşa gider o 🤤
I
Inception ⭐ 18y
Otro 🤘 Abanında kaybetmeyelim şu adamı bir daha böyle bir futbolcu gelmez Türkiye'ye... 🍺
M
Otro 🤘 Abanında kaybetmeyelim şu adamı bir daha böyle bir futbolcu gelmez Türkiye'ye... 🍺

Bitiyorum böyle yorumlara yaaa nese:
J
Journalist OP ⭐ 19y
Güiza (Fenerbahçe)
53.86 %

Otro
37.82 %

Ahahaha oylar süper geliyor en fazla 24 saat sonra Otro geçer Guizayı bırakmıyoruz hiç bir yere nese: makara:

Ps: Bu konu İspanyol basının da haber olur 😁 adamlar bakacak oy verenlerin hepsi Türk ahahaha 😆 😁
A
Adith ⭐ 18y
Güiza (Fenerbahçe)
53.86 %

Otro
37.82 %

Ahahaha oylar süper geliyor en fazla 24 saat sonra Otro geçer Guizayı bırakmıyoruz hiç bir yere nese: makara:

Ps: Bu konu İspanyol basının da haber olur 😁 adamlar bakacak oy verenlerin hepsi Türk ahahaha 😆 😁

Otroooooooo makara: makara: Fenev uzun süredir aradığı forveti kaybetmemeli nese:
J
Journalist OP ⭐ 19y
Otro
68.68 %

Güiza (Fenerbahçe)
27.23 %

OMG! 😱 ne oldu yahu oy patlamasımı yaşadık ohannesss 😱 😱 💃 💃 nese: 🤘 🙏 ❤️
R
Rorschach ⭐ 18y
aman tanrım geçmiş :D:D
otro %70
J
Journalist OP ⭐ 19y
Otro koptu gidiyor ahahaha bence valencia tehlikeyi farketti anket sonuçlarıyla oynuyor 😁
J
JetHomme ⭐ 19y
Benim oyumla Otro %73 oldu...

Stay With Us Güiza 😆
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Valencia forvetini arıyormuş gitmesine izin vermemek için sitede sağda bulunan ankette Otro'yu seçip "Enviar" butonuna tıklıyorsunuz. 😢 nese: makara: 😈 ❤️

tospasınn sen tospaaaaaaaaaaaa ıçtınız ağzımıza yetmedimi ahaha %64 ile başlattım adam %27e düşmüş wahhh kalacak elimizde valencia linkleri inceliyordur alayı EXL çıkışlı puahahahahaaa 😁 😈 😆 🎅 nese: makara:
R
Rorschach ⭐ 18y
noluyor yahu guiza geçmiş gene ''-.-
K
KissBerry ⭐ 17y
Güiza (Fenerbahçe)
57.8 %

Otro
41.3 %

hadi hadi destek 😆
J
Journalist OP ⭐ 19y
Spoiler

tospasınn sen tospaaaaaaaaaaaa ıçtınız ağzımıza yetmedimi ahaha %64 ile başlattım adam %27e düşmüş wahhh kalacak elimizde valencia linkleri inceliyordur alayı EXL çıkışlı puahahahahaaa 😁 😈 😆 🎅 nese: makara:

ahahaha ispanyol basınında yer aldıkmı acaba nese: makara:
I
Inception ⭐ 18y
Otro koptu gidiyor ahahaha bence valencia tehlikeyi farketti anket sonuçlarıyla oynuyor 😁

😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: