Icerige atla
Extraloob

Stat Sıfırlama

· 11 Yanıt · 4.1K görüntüleme
H
HnTRue OP ⭐ 18y
Item : Restatus

Açıklama : Bu item int ve str statlarınızı sıfırlayıp yeniden basabilme imkanı sağlar. Bu item şuanda sadece KSRO da bulunmakta ve bir görev ile bunu elde ediyoruz.

[youtube]jOHAlRTsISU&feature=player_embedded[/youtube]

Not: Bu item isroya henüz eklenmemiştir ilerde eklenmesi beklenmektedir.

😗
11 Yanıt
E
Explosive ⭐ 17y
pray: inş gelirde isronun bir faydasını görürüz
A
altanyunus ⭐ 19y
deli birşey
*
Güzel paylaşım bro ^^

İnş. gelir
R
Rainmaker ⭐ 16y
Eğer gelirse çok iyi olur.bana göre her oyunda stat ve skill reset hakkı en az bir kez olmalı.
R
Rainmaker ⭐ 16y
Eğer gelirse çok iyi olur.bana göre her oyunda stat ve skill reset hakkı en az bir kez olmalı.

Dediğin gibi 1 kez olmalı ama bu devamlı olursa düşünsene 110 ff wizard yap hemen warriora çevir 110'a o zorluklarla kasmış warriorun hakkını yemiş olmuyormusun? 🤔

Tabikide öyle bişey yapamazlar zaten.skill reset geliceğini sanmıyorum çünkü bildiğimiz gibi skill silebiliyoruz.sadece stat reset imkanı verirler ve tabiki joymax'ın 1 numaralı itemi olur ekmek gibi satılır. 😆
B
beyyz ⭐ 17y
kac senedır sro oynuyorum tek bekledıgım bunun gelmesı 🤤
G
Item : Restatus

Açıklama : Bu item int ve str statlarınızı sıfırlayıp yeniden basabilme imkanı sağlar. Bu item şuanda sadece KSRO da bulunmakta ve bir görev ile bunu elde ediyoruz.

[youtube]jOHAlRTsISU&feature=player_embedded[/youtube]

Not: Bu item isroya henüz eklenmemiştir ilerde eklenmesi beklenmektedir.

😗

Bu gelmez gelsede zaten joymax bu silkle satar 😄
Z
Zeratul ⭐ 18y
isroya beklemeyin bu itemi . 😜
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Arkadaşlar bu zaten yüksek lvlarda kullanılmaz 41-50 arası ayrıca ksroda begginer questlerde yer alır isroya gelse silkle satılır ve %100 bir level kısıtlaması olur , yoksa Halil abinin dediği gibi haksızlık.
T
Titanyum-X ⭐ 17y
50 Level üstü kullanamaz. SRO Secret

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: