ßeyler Bi ara Weriler Stat Pointi Geri Alma Felan çıkıak diolardı Silkle alınan Bişi Diolardı... Aynı Mesela Global gibi Bi Bilginiz Warmı Bunun Hakkında Charımda 3-4 kere Str ye werilmiş onu düzeltmem lazım 😊
Stat Point
· 20 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
L
LoveForLife
⭐ 18y
Bende gelecek diye duydum.Ama tam olarak bilgim yok.
Bence gelmemesi lazım.Gelirse çok kötü olur...
nieki ne güzel yanlışlıkla werilen stat lara SON !!!
L
LoveForLife
⭐ 18y
nieki ne güzel yanlışlıkla werilen stat lara SON !!!
Evet yanlış verilmiş stat ları düzeltiriz ama bazılarının bunu yanlış amaçlı kullanacakları kesin.
Evet gelecek....Yanılmıyorsam 5 tanesi 28 silk yada üstü olacak
ne gibi yanlış amaçlı kullanılabilirki???
L
LoveForLife
⭐ 18y
ne gibi yanlış amaçlı kullanılabilirki???
Düşünsene adamlar hızlı kasılmak için çarlarını int yapacaklar daha sonra geri str ye çevirecekler ve bunun benzeri olaylar.Gelmesi çok saçma olur.
Bunu buraya yazıyorum.
Böyle birşey geldiği an bütün charları satar bu oyunu bırakır ve Joymax'e bana bu kadar kastırdığı blader charlar yüzünden Joymax'e 1 asır yetecek kadar küfürlü mail yollarım.
Böyle birşey geldiği an bütün charları satar bu oyunu bırakır ve Joymax'e bana bu kadar kastırdığı blader charlar yüzünden Joymax'e 1 asır yetecek kadar küfürlü mail yollarım.
Geleceğini sanmıyorum.
S
SuperStarDeejay
⭐ 19y
Bunu buraya yazıyorum.
+1907
Geleceğine dağir kanıtı 10dk içinde sunuyorum. 😄 (Bulamadımda bir türlü 😄 )
Edit:Yok bulamıyorum çıldırıcam 😞
Edit:Yok bulamıyorum çıldırıcam 😞
gelirse çok kötü olur düşünsenize bide chını eu ya cevirme geliyormus 😄 😄 😄 😄
Bunu buraya yazıyorum.
katılıyorum
C
cheng_xiao
⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
😈
Düşünsene adamla pvp yapıyon adam blader birgün sonra adam kanşında full int sana nuke atamya çalışıyo 😁 iğrenç ötesi olur...
gelirse çok kötü olur düşünsenize bide chını eu ya cevirme geliyormus 😄 😄 😄 :D
Ağzını hayra açsan 😁 😁
Joymax bu herşey beklenir 😁 🎅 👋 🍺
BeyLer 5 stat point 28 silk felan dionuzya adamın str den nukeye çewirmesi için ohooo kaç silk alması lazım 😄
Bence inş gelir..
Bence inş gelir..
beyler bence gelmeli ama belirli bi sayıda işte mesela 10 tane fln silme gibi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap