Ben stat düzeni hakkında bilgi almak istiyorum. bide 4 sp vardı hepsini bi skill e verdim sorun olur mu ( ilk skill zaten başka yoktu ) Twisted Evil
Stat Düzeni
· 4 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
4 Yanıt
15'e kadar stat düzenin bir önemi yok 15'te hepsi 0 olucak.
Seçtiğin class'a görede statlarını verirsin. extraokk
Ps:ben Lavolf'te oynuyorum istersen oraya gel. extrabeer
Seçtiğin class'a görede statlarını verirsin. extraokk
Ps:ben Lavolf'te oynuyorum istersen oraya gel. extrabeer
tamam hemen açayım oraya bi tane
id S0NS4HN3 olmazsa SoN_SaHNe_MaHLaS oda olmadı 3. alternatifim yok şu anlık Twisted Evil
Ha bide girerken 2-4 3-2 bilmem neler var onlar ne işe yarıo Very Happy
Giremiom cannot connect game please check your network gibi bişi yazıo. ne olduğunu anladımda neden çıkıo bu Very Happy
ala ala hiç bi yere girmio Very Happy ben az pc yi dinlendireim gariban bütün gece açık kaldı patch yapıodu oyun bi kç bişi indirdim Very Happy maşallah bi patch yapıo 2 yıl pattch yapmaz daha Twisted Evil 15-20 dk sonra tekrar denicem sende bana id ni ver o sırada pm atmayı becerirsem atarım oynda Twisted Evil
id S0NS4HN3 olmazsa SoN_SaHNe_MaHLaS oda olmadı 3. alternatifim yok şu anlık Twisted Evil
Ha bide girerken 2-4 3-2 bilmem neler var onlar ne işe yarıo Very Happy
Giremiom cannot connect game please check your network gibi bişi yazıo. ne olduğunu anladımda neden çıkıo bu Very Happy
ala ala hiç bi yere girmio Very Happy ben az pc yi dinlendireim gariban bütün gece açık kaldı patch yapıodu oyun bi kç bişi indirdim Very Happy maşallah bi patch yapıo 2 yıl pattch yapmaz daha Twisted Evil 15-20 dk sonra tekrar denicem sende bana id ni ver o sırada pm atmayı becerirsem atarım oynda Twisted Evil
Bu gün banada çok verdi server'a bağlanamıyor. Evil or Very Mad
Girsem hemen başlıcam kasmaya hmm
Girsem hemen başlıcam kasmaya hmm
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap