Icerige atla
Extraloob

Starta basınca guardda takılma sorunu ve çzöümü <<<

· 6 Yanıt · 5.9K görüntüleme
O
ozgur2266 OP ⭐ 19y
Arkadaşlar çoğu kişide bu sorun var sanırım bende deneyerek bir yöntem buldum ve çalışıyor.

Eğer starta bastığınızda sağ alt köşede gurd takılı kalıyor ve oyun açılmıyorsa dediklerimi yapın .

1. oyunu ilk önce 1 kere açın .
2. görev yöneticisini açın .
3. Görev yöneticisinde sro_client.exe bunun bellek kullnımının takılmış olduğunu göreceksiniz.
4. 1 silkroadda daha açıyoruz.
5. görev yöneticisinde 2 tane sro_client oldu ama bir tanesi takılıydı 2 . açtığımız ise normal çalışır durumda gözüküyor sürekli bellek kullanımı gözlüyor iseniz takılmış olan sro_clienti işlemi sonlandır yaparak kapatın ve 2. açtığınız sro ile oyuna girin 😊

Umarım açıklayıcı olmuştur.

Kısaca ilk açtığınız sro takılıyor ardına açtığınız sro ise normal olarak çalışıyor . Yani her zaman 2. sro açmak zorundasınız 1 . açtığınızıda görev yöneticisinden kapatın sorun halloldu 😊
6 Yanıt
S
Hiç bişi anlamadım desem daha net anlatırsan aynı sorunla karışılaşıyorum start a basıyorum görev yöneticisinde sro_client görünüyo sonra hemen kapanıyor
T
Yani bir sro açın ve starta basın. Ama bunda takılıp kalacak. Ondan sonra ikinciyi açın demek istiyor heralde bende anlamamışım ☕
S
denedim launcherde start a bastım sonra sro_client.exe den açtım yine olmadı
O
ozgur2266 OP ⭐ 19y
Açık anlattım aslında bir karmaşa yok .

1 sro açıyorsunuz o takılıyor . 2. sro yu açınca normal açılıyor oyun .:)
S
Denedim olmadı Akamai Client ile sorunu çözdüm.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: