oyunda bir sorunmu var. oyunu şimdi kurdum versiyon 1,10 da ve pach yapmıyor. silkroadonline sitesinede girmiyor sayfa bulunamadı diyor
yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Start yok pach da yapmıyor ?
· 15 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
o sorun sende yok birçok kişide olmaya başladı birşeyler oluyor ama hadi hayırlısı. popcorn
Haydaa en son Rev 6 hacklemişti gerimi alındı acaba. popcorn
W
wolwerinetr
⭐ 19y
bendede start ve patch yok gaymax ve silkroadonline.net in siteleride kapalı ne oluor acep Question
Çıldırcam artıkkkkkk Evil or Very Mad start yok kaç saat oldu hala start yok.. delircem. modemden-kasadan alıom hıncımı 😠 :@knight online luncheri çok normal calısıo anında start werıo ama sro wermıooooooooo 😠 😠 😠
hala uğraşıyorum start ve update yok 3 defa kurdum oyunu ama yinede anlamadım
şimdi yeniden kuruyorum ve bu hatayı veriyor "this is a client file that can be used after the europe update" bilen birisi varsa yardımcı olsun lütfen
şimdi yeniden kuruyorum ve bu hatayı veriyor "this is a client file that can be used after the europe update" bilen birisi varsa yardımcı olsun lütfen
start cok gec geliyor biraz ugrasınca geliyor.
bu sıralar sro da tat yok biraz beklicez...
bu sıralar sro da tat yok biraz beklicez...
bekle bekle nereye kadar 2 saat 15 dakikadır silkroad acık bekliyor. Evil or Very Mad silkroadı acdım uyudumda geldim hala yok. Oyunu yeniden kurmaya calısıyorum hata veriyor.Joymax ın sitesi acılmıyor silkroadın sitesi acılmıyor.Acaba bi aralar Venezuella ya oyunu kapatmıslardı.Bizedemi kapatıyorlar acaba ? Crying or Very sad Arkadasım su anda bottaymıs yani oyunda ama biz neden giremiyoruz anlamıyorum Mad
oyunu kaldırdım şimdide kuramıyorum off ya zaten 5 gündür oyuna giremiyorum anakart yandı birde bunula uğraş
K
Kinganddragon
⭐ 19y
inş sonunda olan olur ve joymax tarih olur headbang2ft9
Allah'ıma bin şükürler olsun geldi
3 günlük ticket vardı biri gitmiştir şimdi 1 saat sonra 1 günlükte gitcek bari biraz kastıralım extraokk
3 günlük ticket vardı biri gitmiştir şimdi 1 saat sonra 1 günlükte gitcek bari biraz kastıralım extraokk
nası geldi ya ? Confused
aha bendede geldi
oo bendede geldi siteyi açmayı deneyin devamlı
hangi siteyi acmayı denıyelım bıraz yardımcı olun beyler
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Yeni 1-99 Orta Emek Server 20.03.2021 Cumartesi Akşam Saat 21:00'da Açılıyor ! Simya Yok ! Kuşak Yok ! Kemer Yok ! Lycan Yok ! Evrim Yok ! PulsarMt2.com Yeni 1-99 Farm Emek Server 13 Aralık 2019 Cuma Günü 21:00'da Açılıyor. Simya Yok ! Kuşak Yok ! Lycan Yok ! Edit Yok ! TR Tipi Azagai2 | 1-99 Yeni Orta Emek Server 6 Mayıs 2022 Cuma Günü 21:00'da Açılıyor! Simya Yok ! Kuşak Yok ! Lycan Yok ! Rebirth Yok ! Kalıcı Server LoboMt2 Yeni 1-99 Orta Emek Server 26 Eylül 2020 Cumartesi Günü 21:00'da Açılıyor. Simya Yok ! Kuşak Yok ! Lycan Yok ! Edit Yok ! TR Tipi Avedon2 | 1-99 Orta Emek Yapısıyla 4 Mart 2022 Cuma Günü 21:00'da Açılıyor! Simya Yok! Kemer Yok ! Kuşak Yok ! Lycan Yok !