S.a Arkadaşlar Silkroad 19.04.2011 Tarihindeki Güncellemenin Ardından Start Butonu Gelior Ama Silkroad Girmiyor Sol Altaki Silkroad Guard Falan Oda Çıkıyor Ondan Sonra Silkorad Online Launcher Açık Kalıyor.... sick1
Silkroad Kaldırdım Yeniden Yükledim Fakat Yine Aynı Hatayı Veriyor...
Acil Yardım Edin Lütfen
Start Sorunu Lütfen Yardım Edin...!
· 9 Yanıt · 4.8K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
verdigi bi hata mı var yoksa açılmıyormu tam anlayamadım?
Hata Yok Sadece Açılmıyor Start Butonu Geliyor Tıklıyorum Sonrası Gelmiyor
bendede aynı sorun var çözümünü bulduysanız anlatırsanız sevinirim 3gündür kafayı yicem bulamıorm çözümü :S
görev yöneticisinden işlemlere gelerek sro_client ı bulunuz ve sağ tıklayıp benzeşmeyi ayarlayınız ayrıca öncelik atamayı da deneyebilirsiniz.
görev yöneticisinden işlemlere gelerek sro_client ı bulunuz ve sağ tıklayıp benzeşmeyi ayarlayınız ayrıca öncelik atamayı da deneyebilirsiniz.
işlemlere gelmiyorki zaten 😆
edxloaderle gir hackshieldi bloke ederek idare edicez bi süre artık
Aynı Dert Bende De Var.Bir turlu acilmiyor.Start'a basiyorum.Gorev Yoneticisindede bakiyorum sro_client.exe dosyasi 18.244 K'de kayboluyor. silkroad.exe ise 22.912 K'da takili kaliyor.Ne yapmamiz lazim.Format attim bilgisayara duzelmedi.Ne Yapmamiz lazim acilen bir cozum yolu bulurmusunuz.
Aynı Dert Bende De Var.Bir turlu acilmiyor.Start'a basiyorum.Gorev Yoneticisindede bakiyorum sro_client.exe dosyasi 18.244 K'de kayboluyor. silkroad.exe ise 22.912 K'da takili kaliyor.Ne yapmamiz lazim.Format attim bilgisayara duzelmedi.Ne Yapmamiz lazim acilen bir cozum yolu bulurmusunuz.
aynen 🙏
Aynı sorun bendede var tatil için izmire geldim 1 haftalık bu sorunla karşı karşıya kaldım düzeltemedim bir türlü
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap