son updateden sora oyuna girdim ßi kac kere ama sora bi baktim ki start gelmior her$ey gayet normal. ama start butonu yok ? yardimci olurmusnz bu problemin yanıtını ßilen arkidi$ler ? kahvekeyfi
start gelmiyor.
· 11 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Sana Önerim SiStemi Geri Yükle
Başlat>DonatıLaR>Sistem AraçLaRı>Sistem Geri Yukleme Yap.Sonra PC'ni 2-3 Gun Öncesine Yükle.Daha Sonra Basarı İle Gerçekleşti Derse Tekrar SRO yu calıstır update'ini yapsın.
Başlat>DonatıLaR>Sistem AraçLaRı>Sistem Geri Yukleme Yap.Sonra PC'ni 2-3 Gun Öncesine Yükle.Daha Sonra Basarı İle Gerçekleşti Derse Tekrar SRO yu calıstır update'ini yapsın.
allah şu 1 2 saattir oynanmaz bir hal aldıı offffffff Mad
Evet yazdığım yazılar 45 sn sonra gidiyor :S
Adam bana vuruyor ben adama vuramıyorum
Anlamadım gitti
Adam bana vuruyor ben adama vuramıyorum
Anlamadım gitti
ya geri yuklemeyle duzeliceqini sanmiorum . sitesinde turkiye serverlari ile ilgili ßi$e yaptiklarindan bahsedio. ondan galißa. turkiye serverlarindan oynayamicaz galißa bu oyunu . oyunu peri$an ettiler. oynanmaz ßi hal aldi. kahvekeyfi
Oyuna giremiyorum Very Happy
Evet silkroad knight a benzemeye başladı
Ya id pw ekranında dc yada char. a start denilcek yerde dc yiyorum Very Happy
Kahretsin 7. denemem
Evet silkroad knight a benzemeye başladı
Ya id pw ekranında dc yada char. a start denilcek yerde dc yiyorum Very Happy
Kahretsin 7. denemem
tovbee bende benım pc kafayı yedı zannedıyom :S
yavv beylerrr benı oyundan attı sonraaa normal acıyom start gelıyo bazan gelmıyo
botla acıyom gırıyo server listesı boss oyun kafayı yediii
bı dakkası 2. dakkasını tutmuyo
yavv beylerrr benı oyundan attı sonraaa normal acıyom start gelıyo bazan gelmıyo
botla acıyom gırıyo server listesı boss oyun kafayı yediii
bı dakkası 2. dakkasını tutmuyo
turkiye serverlari bitti . bole giderse oyunu ßirakirim ben Mr. Green
ewt aynen benide atti su anda we giremiyorum
beyler pc yı sıstemı gerı yukleme yanı ılk alındıgı gune gerı dondursem bı faydası olurmu sro pıs kasıyoooo
Bi Yararı Olmaz.Sen En iyisi "Görev Yöneticisinden" Gereksiz ProgramLarı Kaldır.Biraz kasması Geçebilir.Hala Kasıyorsa RaM'ini Deiştir Razz
beyler pc yı sıstemı gerı yukleme yanı ılk alındıgı gune gerı dondursem bı faydası olurmu sro pıs kasıyoooo
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap