Merhabalar
bazı arkadaşlar
"char satıyorum şu kadar lvl şu kadar TL" diye konu açıyorlar.
böyle konular lütfen silinsin. SS olmadan char satış konuları kilitlensin veya silinsin.
böylelikle hem alıcı adam akıllı anlar hem de satıcı satar.
koyuyorlar böyle konuları sonra zaten 5 6 mesaj charı tanımaya yönelik
ss koyarmısın
takas olur mu
şu sw de şu charla takas olur mu
msn eklermisin benm msn bu ekle
hangi banka, aracılık kullanılcak mı?
böyle sorularla doluyor.... delirme noktasına geldim
LÜTFEN SS OLMADAN VE CHAR HAKKINDA BİLGİLER OLMADAN CHAR SATIŞLARI O-L-M-A-S-I-N pray:
SS olmadan Char Satışları Olmasın!
· 7 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
bencede
charsell hizmetimiz var kuzum bunun önüne geçmek için halende onu geçip iş yapıyorlarsa yapılacak çok birşey yok.
ss koymak çok mu zor?
2 3 ss koysa bir de takas olur mu fyatı ne nerden olduğunu yazsa çok daha iyi olur. bazı satış yerlerinde ss siz char satışları olmuyor. hem alıcı memnun hem satıcı.. bence ss siz char satılmaasın sadece kuralllara bu kuralı da ekleyeceksiniz başka birşey yapmanıza gerek yok.
teşekkürler
2 3 ss koysa bir de takas olur mu fyatı ne nerden olduğunu yazsa çok daha iyi olur. bazı satış yerlerinde ss siz char satışları olmuyor. hem alıcı memnun hem satıcı.. bence ss siz char satılmaasın sadece kuralllara bu kuralı da ekleyeceksiniz başka birşey yapmanıza gerek yok.
teşekkürler
Sizler için Charsell sistemini getirdik , daha ne olsun 😎
[ek #12654]
sweetCHIEF
⭐ 17y
Zaten genel olarak ss siz gördüğümüz topiclerde uyarıda bulunuyoruz.
Sizler için Charsell sistemini getirdik , daha ne olsun 8)
+1907
Zaten genel olarak ss siz gördüğümüz topiclerde uyarıda bulunuyoruz.
Katılıyorum
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
SS olmadan Char Satışları Olmasın! 132 + SS Devil +15 weapon , 15+5 VE üstü set li char alınır( Sade SS devil de olur) WTS 127 SS nuker 126 SS nuker 125 Glavie char 05458000781 iletişim WTS 134LVL EU SS DEVİL WARİOR - WARLOCK EX 90 FULL CHAR 4X CHAR CHAR SS DEVİL FLAG 5 MALE 134 LWL INT SPEAR JOB 120 THİEF ZERK FULL WTT S DEVİL SS DEVİL FLAG 9 PM MEEE