Icerige atla
Extraloob

Sroda Video Çekme Programı

· 10 Yanıt · 1.2K görüntüleme
A
alez OP ⭐ 19y
öncelikle s.a. arkadaşlar.
ben silkroad vb. oyunlarda video çekebilceğimizi program arıyorum.
game cam görüntü kalitesi çok düşük olduğu için sevmedim 😞
fraps görüntü çok güzel ama çıkan videonun boyutu çok fazla oluyo. onu sıkıştırmak içinde baya bir zaman gidiyoo :S

bildiğiniz güzel bir video çekme programı var mı acaba ??
ya da bu fraps & gamecam daha iyi kullanabilmem için yardım edebilecek biri var mı ??
10 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
fraps fazlasıyla yeterli gelecektir 5-6 yıldır sorunsuzca kullanıyorum.
A
alez OP ⭐ 19y
peki çok fazla yer kaplıyo çıkan video onu nasıl hallediyon ??

onu kullanıyodum en başta. ama uzun video çektikçe sıkıştırması zor oluyoo :S ( ör: kale savaşı,guild savaşı...)
A
alez OP ⭐ 19y
peki çok fazla yer kaplıyo çıkan video onu nasıl hallediyon ??

onu kullanıyodum en başta. ama uzun video çektikçe sıkıştırması zor oluyoo :S ( ör: kale savaşı,guild savaşı...)
C
combomax ⭐ 18y
Saol Extra
I
Intimate ⭐ 17y
bence game cam ama sen onu istemiyorsun
K
kombat6666 ⭐ 17y
beyler ben frapsı en az5 kere kurdum ama gene de 30 saniye çekiyo neden acaba bilen varsa bana pm atsı özelden 😱 🙄 👴 🤘 🙏 🤔 😗
C
Co709 ⭐ 19y
fraps fazlasıyla yeterli gelecektir 5-6 yıldır sorunsuzca kullanıyorum.

Bende Frapsı Tavsiye ediyorum ve Kullanıyorum Videolu Herşeyi Kaydedebiliyorsun 🍺 🍺 🍺 👍 👍 👍
C
Co709 ⭐ 19y
beyler ben frapsı en az5 kere kurdum ama gene de 30 saniye çekiyo neden acaba bilen varsa bana pm atsı özelden 😱 🙄 👴 🤘 🙏 🤔 😗

5 Kere Boşuna Kurmuşun Çözüm Şu;
Frapsı Çalıştır.Movies Sekmesine Gir.25fps 30fps 50fps 60fps ve sonundada senin istediğini yazacağın var.Oraya snyi yaz 👍 👍 👍
R
rephles ⭐ 18y

lisansını satın almadan kısıtlı bir şekilde kullanırsın lisans satın alman gerekir..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: