Bu ne biçim bi oyun yaw Mr. Green . Tekte girelim diye Premium aldık 5. denemem de bile giremedin. 6 ya gidiyorum şimdi. Yani yavaş yavaş oyunun amacını anlıyorum. Paramızla rezil oluoz abicim yaw Very Happy . Accayip sinirliyim bugün . kusura bakmyın
Sro'da Premium bile işe yaramıyor
· 15 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
aynen katılırorum 4 .yü giriorum şimdi yemedim c hatası kalmadı Twisted Evil
Bırakın Bu Oyunu Twisted Evil
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
pre var hala deniyon he Shocked
şuan 7 . oldu
oyunu bırakıorum sıkıldım artık 10 . oldu hala gfiremiorum pre varken böle işmi var paramızla rezil oluroruz oru diosun ilker
Satın Charları Gelen Paraları Harcayın extrabeer
O
Old School
⭐ 19y
Naısl oluyor ya pre varkan denemek bende almasammı acaba Mr. Green
bende giremiorum. daha 19 gün pre war girmio Evil or Very Mad
O
Old School
⭐ 19y
Şu anda şoktayım ne oluyor ya pre olduğunda nasıl girmez oyuna?
yaw girmio. ne dc werio ne trafic werio mal mal beklio code yi yazdıkdan sonra.. bide sro loader la girdim alsn diye. sro loader siz da girmio loader lada girmi Evil or Very Mad Evil or Very Mad
O
Old School
⭐ 19y
yaw girmio. ne dc werio ne trafic werio mal mal beklio code yi yazdıkdan sonra.. bide sro loader la girdim alsn diye. sro loader siz da girmio loader lada girmi Evil or Very Mad Evil or Very Mad
İşe bak sen ya herkesin dediği gibi paramızla rezil oluyoruz bukadarda olmaz
zuhahahahaah Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
İşte Joymax gerçeği budur. Önceleri " Silkroad sonsuza kadar bedava bir oyun olacaktır " demelerine rağmen, hatta para vermemize rağmen oyuna girilmiyor.
İşte Joymax gerçeği budur. Önceleri " Silkroad sonsuza kadar bedava bir oyun olacaktır " demelerine rağmen, hatta para vermemize rağmen oyuna girilmiyor.
dogru demıssın
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap