Icerige atla
Extraloob

Sro_Clinet ismini değiştirebiliyormuyuz

· 10 Yanıt · 2.5K görüntüleme
D
DEVIL_SHARK OP ⭐ 17y
Ya oyunu denerken bi chraım giriyo diğeri denerken takılıp kalıyor
* iki tane sro_client oldundan birini sonlandırıyorum şansıma da girdimi sonlandırmış oluyorum.
* bu sro cilentin ismini değiştirebiliyormuyuz ? yardım plss.... 🙏
10 Yanıt
D
belliki yaşın küçük kafan fazla çalışmıyor^^ insan görev yöneticisini açar birini simge durumuna küçültür bakalım hangisi küçülüyor ordan yapabilirsin 🙄 😈 😉
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
belliki yaşın küçük kafan fazla çalışmıyor^^ insan görev yöneticisini açar birini simge durumuna küçültür bakalım hangisi küçülüyor ordan yapabilirsin 🙄 😈 😉

Seviye konuşalım pls.
D
DEVIL_SHARK OP ⭐ 17y
hadi canım sen çok akıllımışsın yaa 😆

ben sro_cilent ismini değiştirirmiyim die sordum

belliki yaşın küçük kafan fazla çalışmıyor^^ insan görev yöneticisini açar birini simge durumuna küçültür bakalım hangisi küçülüyor ordan yapabilirsin bu laflarınıda geri al VELET
8
8nsins ⭐ 17y

kendi yaşını belli etmişin 👴
K
gerginliğe gerek yok ama sro_client'in ismini normal programlardan değiştiriliyordu.Google 'dan "program isim değiştirme" diye aratırsan bir şeyler bulabilirsin 😉
K
Kyrojen ⭐ 18y
Silkroadın Kurulu oldugu yere gir sro client'in adını degiştir.
K
KisSsKe ⭐ 17y
Silkroadın Kurulu oldugu yere gir sro client'in adını degiştir.

O değişmiyor du.Ben öyle biliyorum yani 🤝
Q
Quxera ⭐ 19y
Bazı programlarda vardı SİLKROAD'ı bıraktığım için takip edemedim burda bir yerde olması gerkeiyordu sabit konulara bakınız.
O
ozan-277 ⭐ 18y
Googleden sro hider yaz download et onu kullana bilirsin.
@DangerWalker:Konuşmasını bilmeyen gerizekalı şahsiyet.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: