Ya oyunu denerken bi chraım giriyo diğeri denerken takılıp kalıyor
* iki tane sro_client oldundan birini sonlandırıyorum şansıma da girdimi sonlandırmış oluyorum.
* bu sro cilentin ismini değiştirebiliyormuyuz ? yardım plss.... 🙏
Sro_Clinet ismini değiştirebiliyormuyuz
· 10 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
D
DangerWalker
⭐ 19y
belliki yaşın küçük kafan fazla çalışmıyor^^ insan görev yöneticisini açar birini simge durumuna küçültür bakalım hangisi küçülüyor ordan yapabilirsin 🙄 😈 😉
sweetCHIEF
⭐ 17y
belliki yaşın küçük kafan fazla çalışmıyor^^ insan görev yöneticisini açar birini simge durumuna küçültür bakalım hangisi küçülüyor ordan yapabilirsin 🙄 😈 😉
Seviye konuşalım pls.
hadi canım sen çok akıllımışsın yaa 😆
ben sro_cilent ismini değiştirirmiyim die sordum
belliki yaşın küçük kafan fazla çalışmıyor^^ insan görev yöneticisini açar birini simge durumuna küçültür bakalım hangisi küçülüyor ordan yapabilirsin bu laflarınıda geri al VELET
ben sro_cilent ismini değiştirirmiyim die sordum
belliki yaşın küçük kafan fazla çalışmıyor^^ insan görev yöneticisini açar birini simge durumuna küçültür bakalım hangisi küçülüyor ordan yapabilirsin bu laflarınıda geri al VELET
kendi yaşını belli etmişin 👴
K
komiqadam09
⭐ 17y
gerginliğe gerek yok ama sro_client'in ismini normal programlardan değiştiriliyordu.Google 'dan "program isim değiştirme" diye aratırsan bir şeyler bulabilirsin 😉
Silkroadın Kurulu oldugu yere gir sro client'in adını degiştir.
Silkroadın Kurulu oldugu yere gir sro client'in adını degiştir.
O değişmiyor du.Ben öyle biliyorum yani 🤝
Bazı programlarda vardı SİLKROAD'ı bıraktığım için takip edemedim burda bir yerde olması gerkeiyordu sabit konulara bakınız.
Googleden sro hider yaz download et onu kullana bilirsin.
@DangerWalker:Konuşmasını bilmeyen gerizekalı şahsiyet.
@DangerWalker:Konuşmasını bilmeyen gerizekalı şahsiyet.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap