B BlackTheSea ⭐ 19y 18 yil once #21 gg çıkıyormu bunda cıkmıyormu onu yaz sadece TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Morwena OP ⭐ 19y 18 yil once #22 gg çıkıyormu bunda cıkmıyormu onu yaz sadece Şuan çıkan bunLar çıktığı an sitemizde yayınLanır ... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BlackTheSea ⭐ 19y 18 yil once #23 yaw sen kürtmüsün bu client de game guard cıkıomu çıkmıomu onu söyle Embarassed Embarassed TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Morwena OP ⭐ 19y 18 yil once #24 viewtopic.php?f=53&t=31558&p=378194#p378194burdan bulabilirsin ...düzgün konuş adam gibi adam ol yoksa adam ederiz Idea TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E emreada ⭐ 19y 18 yil once #25 Yaw oluor bu yaw nasıl yapcaz anlatın a.q Evil or Very Mad Very Happy Razz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Morwena OP ⭐ 19y 18 yil once #26 bunu indircen Silkroad'ın neredeyse onun içine atıcan değiştirilsin mi diyo değiştirilsin dicen sonra Normal sro'dan oyuna gireceksin ... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O ooo54ooo ⭐ 19y 18 yil once #27 beyler bu linki indirdikmi bot calisacakmi !!!!!!!!!!!!!! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BlackTheSea ⭐ 19y 18 yil once #28 canım modum sen dediğimi anlamadın hala baska topic veriorsun bana ...topic vereceğine game guard cıkıyor yada çıkmıyor desen daha iyi olmazmı ???? game guard çıkıomu??çıkmıyormuuuuuuu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Morwena OP ⭐ 19y 18 yil once #29 Şu topicte hem NO_DC li hemde gameguardsız clientini koydum ... viewtopic.php?f=53&t=31558 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BlackTheSea ⭐ 19y 18 yil once #30 burdakinde game guard cıkıyormu?? game guard cıkan lazım sro bot hata veriyor game guard cıkmayınca.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil