arkadaslar oyuna gierken start diyorum 5 dk sro_cleint acılmasın ıbeklyiom bıktım artık hızlı açtıran bir program varsa yardım edin yardımlarını bekiyorum
SERVER : REDSEA
NİCK : xxx_aLi_xxx
LvL : 48
Guild : OTTOMANS
Sro_cleint cok yavaş acılıyor lütfen bakın ? yardım
· 11 Replies · 982 views 0 reading
11 Replies
R
RollsRoyce
⭐ 19y
pc özellilerini yazarsan yardımcı oluruz
arkadaslar oyuna gierken start diyorum 5 dk sro_cleint acılmasın ıbeklyiom bıktım artık hızlı açtıran bir program varsa yardım edin yardımlarını bekiyorum
SERVER : REDSEA
NİCK : xxx_aLi_xxx
LvL : 48
Guild : OTTOMANS
Senin Pc Ram Ve Ekran Kartı İle Alakalı
http://www.bot369.com/download/sroboten1.86b.exe
Burdan Gir Botu İndir Oyuna Gireceğin Zaman El Simgeli Tuşa Tıkla Başlat Menüsünde Çıkan Ele Sağ Tıkla Ve Startde Client Biraz Olsun Daha Çabuk Gelecektir....
Burdan Gir Botu İndir Oyuna Gireceğin Zaman El Simgeli Tuşa Tıkla Başlat Menüsünde Çıkan Ele Sağ Tıkla Ve Startde Client Biraz Olsun Daha Çabuk Gelecektir....
Pc özeliikleri
512 Mb
80 Gb
5200 getforce
pentum (r) 4 cpu
2,80 Ghz
windows xp
512 Mb
80 Gb
5200 getforce
pentum (r) 4 cpu
2,80 Ghz
windows xp
D
DuMbLoDoRe
⭐ 18y
Kardeş bendede öle bunun pc den kaynaklandığını ddüşünmüyorum
Kendini pcnin yerine koy 70 bin kişinin oyunda olduğu bir yere giriyosun ne kadar hızlı olabilirsinki??
Kendini pcnin yerine koy 70 bin kişinin oyunda olduğu bir yere giriyosun ne kadar hızlı olabilirsinki??
Very Happy ya bizim orda bi internet cafe hemen cıkıp hemen açıyor bilgisyar özelllikleri aynı benim bilgisyarla sro client 20 saniyede açılıyorr int. cafede bizim ordakinde
nasıl o kdr sürer benim 768mb ram celeron 1.7 fx5200 128mb var 1dk da açılıyo ayrıca no dc indir isterse 10dkda açılsın hiç çıkmadan dene
no dc var ama ben kısa sürede açılmasını istiyorum
512 ramle acilmasinin uzun surmesi normal hizli acilsin sitosan 1gb ram taktir 1500 olsun o zmn rht edersin anca
nodc client kullaniyorsan orjinal ini kullan client cok farkediyor.
Log in to write a reply.
Log In