🤘 🤘 🤘
can sıkıntısından coğrafya dersinde yapmış olduğum bi resmi koyayım dedim beğenirsiniz beğenmessiniz o size kalmış 👍
- Resim Silinmiş.
resim camla çekildiğinden isimler görükmüyo tabi ben size sırayla gidiyim 😄
guild=OrjinalKekolar
SıLaYer_TR=gitar solo(sol üst) elinde 64 lvl IBANEZ glavie isim manası=sLaYeRin kürdiş versyonu
PiLavYeR_TR=dj (üst sağ) malzemeleri MARSHALL storage isim manası= playerin salakça bi versyonu
BiloYeR_TR=bateri (alt sol) 2 degree hat,64 lvl TAMA davul,85 lik dagır isim manası= isim eksikliğinden doğma sallama bi isim 😉
SüLoYeR_TR=vokal (alt sağ) 52 lvl mikrofon isim manası süleyman(ismim) slayer(nikim) karışımı gsl bişi
🤘 🤘 🤘 🤘 🤘
emeği geçenler sLaYeR_, hitful
SROCK (coğrafyadan sıkılan çocuğun dramı ;) )
· 9 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
L
LoneLyWaLker
⭐ 19y
lol süleyman hoş olmuş ^^
Ha fender varken ibanez 😈
Ha fender varken ibanez 😈
hacım can sıkınıtısından bizo kul zamanlarında kızları falan rahatsız ederdik o ne öyle SRO 😄
gençlik batmış kardeş 😄
gençlik batmış kardeş 😄
ahah güzelmiş ama biz can sıkıntısından gizlice oyun oynardık belirli bi paramız olurdu (oyun parası 😄 )
atlasta helikopter uçak gemi tank asker fln alarak diğer ülkeleri fethederdik 😄
atlasta helikopter uçak gemi tank asker fln alarak diğer ülkeleri fethederdik 😄
herkes kitap okuyodu bizde full bunlara kasıyoduk hitfulla aslında ondakileri görcekdiniz 😄
LAN O BENIM RESMIIM!!! SULEYMAAN!! olm ben çiziodum lan onları bana bunları da mı yapıcaktın sülo!!!
ha tamam beni de yazmışın eyw kardeşim 😄
bunlar benim çizimlerim fikir yaratıcısı sensin ayakkabilardan anlarsın seninkiler daha yamuk oluyo 😄
olm sülo benimkileri de koysaydın ya :D:D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap