Icerige atla
Extraloob

srobot türkçe ayarlar pls

· 14 Yanıt · 1.4K görüntüleme
_
_StrawBerry_ OP ⭐ 19y
srobotun ayarlarını anlayamıyom türkçeye çevrilmiş ayarlar var mı varsa bi verir misiniz popcorn :?!!! :?!!!
14 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
arama yapın biraz lütfen.

viewtopic.php?f=82&t=17954
R
RoBoCoP ⭐ 19y
ya extraloob kardeş bendeki japonca filter ayarı return scrool toplatamıyom hangi kısımdan yapıcam sölermisin şimdiden teşekkürler
_
_StrawBerry_ OP ⭐ 19y
extraloob yaredımın için saol ama bu t-botun türkçeye çevrilmişi ben srobotu arıyorum :?!!!
R
RoBoCoP ⭐ 19y
filter ayarlarının hepsi lazım zahmet olmassa extraloob yayımlarmısın siteye çünkğ benim filter ayarları japonca
J

extraloob yaredımın için saol ama bu t-botun türkçeye çevrilmişi ben srobotu arıyorum :?!!!

1. Link : search.php

2. Link : viewtopic.php?f=14&t=14594
B
BeBeT0 ⭐ 19y
arkadaşlarım srobotu türkçeleştirmek için silk.dll nin türkçeye cevrilmiş hali vardı sanırım onun linkini bulursam koyarım
J

arkadaşlarım srobotu türkçeleştirmek için silk.dll nin türkçeye cevrilmiş hali vardı sanırım onun linkini bulursam koyarım

viewtopic.php?f=14&t=14594
B
BeBeT0 ⭐ 19y

viewtopic.php?f=14&t=14594

işte bu Very Happy hmm
R
RoBoCoP ⭐ 19y
iyide bu programı napıcaz anlamadım indirdim bunu sonra napıcam tıkladım çalışmadı
J

iyide bu programı napıcaz anlamadım indirdim bunu sonra napıcam tıkladım çalışmadı

nasıl bi hata aldın
R
RoBoCoP ⭐ 19y
a file is missing or invalid
L
LibLibi ⭐ 19y

ya extraloob kardeş bendeki japonca filter ayarı return scrool toplatamıyom hangi kısımdan yapıcam sölermisin şimdiden teşekkürler

Bu 1,79 botunda (a) da oLan bir buggdir fiLitreye kaymis biraz...
1,79 (b) botunda bu buggi kaLdirmisLar ama Sm kuLLananLarda 1,79 (b) caLismaz ...yani
yeni patch geLene kadar böyLe kuLLanmaya devam etmeLiyiz perde
D
Difficult ⭐ 19y
paralı yani isrobot ta 1.79 kullanılıyor bendede aynı sorun warrdı 1.17(b) yi yükledim geçti..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: