Icerige atla
Extraloob

<<<<< srobot gumledi

· 13 Replies · 1.4K views
C
c4b4L OP ⭐ 19y
ßæ$ka konu acmayin bu konu altinda dewam pls Arrow Arrow Arrow
13 Replies
P
Prada ⭐ 19y
Saatler 3:45 i gösteriyodu ve char aniden durdu Very Happy:D Sanki pili bitmis gibiydi.. Noluyorus yaw derken bide ayıldım bizim Bot Gümmm Very Happy:D Neyse yine 5 saat kahrımı çekti..
C
c4b4L OP ⭐ 19y
bana saldiranlari kesiodu bot ama para toplamiodu Very Happy dedim ne oluo Very Happy bi baktim auto raining gum Very Happy
P
Prada ⭐ 19y
Tamda uyucaktım bota guvenip Very Happy Guvensek adam yatcakmis walla gelen expte gidecekti seytan kıy paraya diyoda kalkıp para verip bot alırım Tbotu cracklerler kafayı duvarlara vururum sonra Very Happy
M
MakmeN ⭐ 19y
film izliodum bi geldim yatmis yerde beklio
Z
zebani2059 ⭐ 19y
iiki paralı sro kullanıyorum yani parayı basıpta kullanıyorum bu seferki botu canavar gibi yapmışlar mağrada bi çatır çatır geziniyo 14.7 mb ye değmiş Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
C
cruel.turk ⭐ 19y
Kasıyo halaaa girin deneyin şehre return çekiyorum gitmiyoda Very Happy
K
kral59 ⭐ 19y
sallama bitti çalışmıyo artık popcorn
C
cruel.turk ⭐ 19y

sallama bitti çalışmıyo artık popcorn

Arızamısın ne diye sallıyacam alla allaa
K
kral59 ⭐ 19y
fazla açılma boğulursun, ne o arıza falan akıllı ol
C
cruel.turk ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Bilip bilmediğin konularda sallama deyip de açılan sensin ben değil.Bak bakalım çalışıyomuymuş çalışmıyomuymuş ondan sonra yorum yap...
A
alpay29 ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Bilip bilmediğin konularda sallama deyip de açılan sensin ben değil.Bak bakalım çalışıyomuymuş çalışmıyomuymuş ondan sonra yorum yap...

ozaman nasıl oluyor anlatta bu millette aydınlansın...
C
cruel.turk ⭐ 19y
Valla gece çıkmadım hiç yattım kalktığımda hala kasıyodu daha da kasıyo şehre ışınlanınca ölünce kasması durmuyo.Gene bi deneyin derim ben

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: