beyler kusura bakmayın ne zaman dır yoktum ve başka oyunlarda canım sıkıldı tekrar sro veya sro ye başlamak istiyorum...
başlıkta yazdığı gibi başlıyacaklar tek başınıza veya arkadaşınızla gelin toplu halde aynı server da oynuyalım
ayrıca silkroad 2 nedir bilen var mı ?
sro veya sro R tekrar başlıyacaklar
· 11 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Tavsiye etmiyorum 😊
Bu mesaj Knickles rumuzlu uyeden alinti yapildi
bilmem silkroad 2 güzel gibi gelişme var..
Tavsiye etmiyorum :)
bilmem silkroad 2 güzel gibi gelişme var..
M
M ' BiLGiN
⭐ 19y
valla 8 arkadaş bizde arıyoruz bi güzel private yeni açılmış. Ama ne yazık ki bulamadık daha.
Bu mesaj M ' BiLGiN rumuzlu uyeden alinti yapildi
normal sro veya sro R ye başlayın..
valla 8 arkadaş bizde arıyoruz bi güzel private yeni açılmış. Ama ne yazık ki bulamadık daha.
normal sro veya sro R ye başlayın..
M
M ' BiLGiN
⭐ 19y
Normal sro para tuzağından başka birşey değil , bu kadar private server varken normal sro'da oynamak saçmalık.
110 Cap Free silk olmayan emek sw arıyoruz.
pwp serverlarda tam zevk alcan kapanıyor...
ben silkroad 2 yi bekliyeyim güzelse başlıcam yoksa diger oyunlara devem galiba..
Normal sro para tuzağından başka birşey değil , bu kadar private server varken normal sro'da oynamak saçmalık.
pwp serverlarda tam zevk alcan kapanıyor...
ben silkroad 2 yi bekliyeyim güzelse başlıcam yoksa diger oyunlara devem galiba..
Bu mesaj Apprehension rumuzlu uyeden alinti yapildi
Metin2- KO tarzı bir şey olacak. Silkroad'ın sevdiğim tipi kayacak 😊
Metin2- KO tarzı bir şey olacak. Silkroad'ın sevdiğim tipi kayacak 😊
Aynen tepecekli adamlar f10 a birşey koymuş , o olmadan artı basarsan +2 de bile kayboluyor set,silah,acc v.s yani buna lucky powder diyebiliriz ve bunu bile parayla satıyorlar velasıl isro devri bitti benim açımdan 😄
Asla başlanmaz
Aynen tepecekli adamlar f10 a birşey koymuş , o olmadan artı basarsan +2 de bile kayboluyor set,silah,acc v.s yani buna lucky powder diyebiliriz ve bunu bile parayla satıyorlar velasıl isro devri bitti benim açımdan 😄
Asla başlanmaz
Bu mesaj HatcheteR rumuzlu uyeden alinti yapildi
keşke tera gibi görüntü yapsalar yıl olmuş 2013 daha da bence görüntü kalitesi artarsa oynanır
Bu mesaj Apprehension rumuzlu uyeden alinti yapildi
Metin2- KO tarzı bir şey olacak. Silkroad'ın sevdiğim tipi kayacak :)
keşke tera gibi görüntü yapsalar yıl olmuş 2013 daha da bence görüntü kalitesi artarsa oynanır
Temet Nosce
⭐ 17y
Gidin Dota2 , LoL falan başlayın silkroad bitti artık 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap