Arkadaşlar bir çok serveri denedim , joysro ardis vs. Tamamen emek server arayanlar gelsin , Herkes SilkroadP'yi bıraktı zaten , Gelin gene birlik olalım diyorum , SRO-TR Nemesis 110 Cap'ta yardımlarımı esirgemem. Gelecek Arkadaşlar konu altına mesaj atsınlar , konuşalım sohbet edelim. 🎭
SRO-TR 110 Cap Nemesis'e Geçtik Siz Nerdesiniz ?
· 93 Yanıt · 8.9K görüntüleme 0 okuyor
93 Yanıt
Yardım ediceksen gelirim 😘
Bu mesaj BthnCvk rumuzlu uyeden alinti yapildi
Elimden gelen ne olursa yardım ederim , Server Rateleri iyi durum'da gelen her arkadaşa 35M vericem 😊
Yardım ediceksen gelirim 😘
Elimden gelen ne olursa yardım ederim , Server Rateleri iyi durum'da gelen her arkadaşa 35M vericem 😊
Bu mesaj M ' BiLGiN rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bro sen 110 yap yeter 👍
Bu mesaj BthnCvk rumuzlu uyeden alinti yapildiYardım ediceksen gelirim 😘
Elimden gelen ne olursa yardım ederim , Server Rateleri iyi durum'da gelen her arkadaşa 35M vericem :)
Bro sen 110 yap yeter 👍
Daha ben 110 olmadım o kadar kolay değil hacım Dün başladım bende 👍
Bu mesaj M ' BiLGiN rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj BthnCvk rumuzlu uyeden alinti yapildiYardım ediceksen gelirim 😘
Elimden gelen ne olursa yardım ederim , Server Rateleri iyi durum'da gelen her arkadaşa 35M vericem :)
Bro sen 110 yap yeter 👍
Daha ben 110 olmadım o kadar kolay değil hacım Dün başladım bende 👍
Mithrandir
⭐ 19y
Bota bırakıp kasılabiliyor mu? O kod muhabbeti gitti mi 😄
HerakrossBu mesaj sytgkdmr rumuzlu uyeden alinti yapildi
Gitti Gitti bende o yüzden başladım , Dc Yediğindede hemen giriyor : Giriş kodu Daima 1 😊
Bota bırakıp kasılabiliyor mu? O kod muhabbeti gitti mi :D
Gitti Gitti bende o yüzden başladım , Dc Yediğindede hemen giriyor : Giriş kodu Daima 1 😊
Build ne senin bro
Wizz - Cleric şimdilik.
alttan'da Blade kasıyorum 🎭
Build ne senin bro
Wizz - Cleric şimdilik.
alttan'da Blade kasıyorum 🎭
8/8 Eu PT kursak iyi olur
Gelsen Gel gel 😊
8/8 Eu PT kursak iyi olur
Gelsen Gel gel 😊
İniyo şimdi 1 saat sonra inmiş olur iftardan sonra başlarız sana uyarsa 🍺
11'de buradayım nasıpse 😊 Çevrende kim var kim yok topla exL Ailesini orada oluşturalım !! Bu sefer Tutacak !
Herkes başlarsa gelirim
Yaralı styleBu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi
Şimdilik 2 kişi başladı , Ben dahil 3 olduk.. Sen gel , Muhakkak geleceklerdir. 🎭
Herkes başlarsa gelirim
Şimdilik 2 kişi başladı , Ben dahil 3 olduk.. Sen gel , Muhakkak geleceklerdir. 🎭
başladım bende.
WestCity Adlı guildimiz kurulmuştur , Herkesi Bekleriz.. JANGAN FTW 😊
Ben geliyorum kardeşim. Forumda yeniyim ama 😄 yeni değilim aslında nerden baksan 3yıldır falan hergün olmasada konu silkroadsa ilk uğradığım adres 😄 herneyse şimdi indiriyorum 50 dakikaya iner sanırım
nickim : Hopsin
nickim : Hopsin
Bu mesaj krsone07 rumuzlu uyeden alinti yapildi
Aramıza şimdiden hoşgeldin kardeşim o halde , Nick : Extraloob Pm atarsın saat 11'den sonra oyundayım nasipse. ☕
Ben geliyorum kardeşim. Forumda yeniyim ama 😄 yeni değilim aslında nerden baksan 3yıldır falan hergün olmasada konu silkroadsa ilk uğradığım adres 😄 herneyse şimdi indiriyorum 50 dakikaya iner sanırım
nickim : KrsOne
Aramıza şimdiden hoşgeldin kardeşim o halde , Nick : Extraloob Pm atarsın saat 11'den sonra oyundayım nasipse. ☕
O değilde bu serverda bot yasak değilmiydi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap