Icerige atla
Extraloob

SRO Towns Süper Bir Program [MilitanzStyLe]

· 10 Yanıt · 1.4K görüntüleme
M
MilitanzStyLe OP ⭐ 17y
Programı 70-90lv arkaadşlar kullanabilir.yani rok mountain de kasan arkadaşlar kullanabilir.. daha çok onların işine yarıyacak bi program ve inanın çok güzel basit ve kullanışlı ...

Program Adı : Sro Towns
Versiyon : V.1.1
Yapımcı : MilitanzStyLe

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Virüs Tarama Sonuçları : Virüs Total
----------------------------İNDİR--------------------
10 Yanıt
R
remo1903 ⭐ 18y
Güzel olmuş eline sağlık..
Tomb cavesi için olanı yokmu 😄
J
Çok Güzel Bir Paylaşım eminim cok uğraşmısındır extraloob a sözüm yok ama mod yada admin olmadıgın için sabit yapmıyorlar genellikle =( bende saatlerce kac kere ugrastım 1 konum sabıt olmadı sory =(
.NET
.NET ⭐ 19y
Çok Güzel Bir Paylaşım eminim cok uğraşmısındır extraloob a sözüm yok ama mod yada admin olmadıgın için sabit yapmıyorlar genellikle =( bende saatlerce kac kere ugrastım 1 konum sabıt olmadı sory =(

Ya ya. Başka sitelerde paylaşılmış programlar buraya konsun, kendim yaptım densin. Biz de aptalız, anlamıyoruz. Süs olsun diye yetkili olduk. Direk sabit yapacağız.
Ne anlamı kaldı o zaman sabitlemenin?
[F New]Solo Gitarist
J

Ya ya. Başka sitelerde paylaşılmış programlar buraya konsun, kendim yaptım densin. Biz de aptalız, anlamıyoruz. Süs olsun diye yetkili olduk. Direk sabit yapacağız.

Bende Oyle Lab dıye kopyala yapıstır yapmayı sevmıyorum kardesımız burda bır emek vermıs evet sende haklısın oyle hersey sabıt yapılmaz ama cok guzel programlar oluyor curuyup gıdıyor :!!&%&!
J
bu aralar bu kardesımız cok emek veriyor extraloob için
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Vermiyor gidip reklamlı programlar'ı alıp extraloob'ta paylaşıp paylaşıp duruyor , üstünedede koskoca site adı yazıyor ve devam edersede banlanacak.
M
MilitanzStyLe OP ⭐ 17y
Vermiyor gidip reklamlı programlar'ı alıp extraloob'ta paylaşıp paylaşıp duruyor , üstünedede koskoca site adı yazıyor ve devam edersede banlanacak.

E
eLempTRa ⭐ 18y

Bende diyordum bu programlar gormustum ve neden hepsi ingilizce turkçe yapbarede dedim ama lafı değiştirmişti demek başka sitelerden alıyor :s
A
Achilles ⭐ 18y

Bende diyordum bu programlar gormustum ve neden hepsi ingilizce turkçe yapbarede dedim ama lafı değiştirmişti demek başka sitelerden alıyor :s

Arka planda çalışan autologin programı vardı orada dedi neden ingilizce türkçe yap baree dedi eLempTRa MilitanzStyLe de dediki dünyanın ortak dili ingilizce dedi

(artık D.mod olmak için postları ezberliyom :D)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: