Arkadaşalr 1-2 Haftadır Sro Daha yavaş Çalışıyor...Birileri Partyden Çıktığında Donup Kalıyor,, Bazen Olur Olmaz YErde Donup Kalıyor,, Ses Gelior Ama Yaklaşık 10 sn Görüntü Takılıyor Sonra Düzerliyor 😐 Önceden Böyle Bİr Sorun Yoktu Ama Bu Aralar Böyle Oluyor Sizce Bu Neden Olabilir? 🙄 Acaba Yaz Geldiğinden Dolayı Fanlar Yetersiz Kalıp Pc Çok Isındığından Olabilirmi Bnm Aklıma Birtek O Geldi..Eğer Öyle İse Kasayı Açık Bi Alana Çıkarıcam 😜 Görüş ve Önerilerinizi Bekliyorum Şimdiden Tşkler 😘
Sro Takılma / Donma... ^^
· 5 Yanıt · 5.6K görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
Bilgisayar özelliklerin cok önemli kasıp donma konusunda öncelikli ekran kartı.
Bilgisayar özelliklerin cok önemli kasıp donma konusunda öncelikli ekran kartı.
512 Ekran Kartı 1 Gb Ram Var 🙄 Öncedende Hotanda Fln Hafif Takılıyordu Ama Dier Yerlerde Sorunsuz Gayet Güzel Oynuyordum Ama Şimdi En Issız Biyerdede Olsam Bazen Takılmalar Yaşanıyor.. Son 1-2 Haftadır Bu Olay Oluyor..Özellikle PT Den Biri Çıktığında %90 Takılıp Kalıyor :(
aslında orta derecede degerlerin cok sorun yasatmaz bu ekran kartı pt den biri girip cıkma olayını anlayamadım mutlaka bilen biri vardır fundanda olabilr dedign gibi.
Oyunda bug olmasından dolayı öyle takılmalar yapıyor bendede aynı şey var pt den biri çıkıyor 3--4 sn ye takılıyor E ye basınca ekran donup kalıyor ama char kasıyor PC in iyi istersen bi format at tekrar SRO yu kur derim..
Şuan bu buglar fazla olmuyor..
Şuan bu buglar fazla olmuyor..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap