Icerige atla
Extraloob

Sro Takılma / Donma... ^^

· 5 Replies · 5.6K views
F
FreeDom OP ⭐ 18y
Arkadaşalr 1-2 Haftadır Sro Daha yavaş Çalışıyor...Birileri Partyden Çıktığında Donup Kalıyor,, Bazen Olur Olmaz YErde Donup Kalıyor,, Ses Gelior Ama Yaklaşık 10 sn Görüntü Takılıyor Sonra Düzerliyor 😐 Önceden Böyle Bİr Sorun Yoktu Ama Bu Aralar Böyle Oluyor Sizce Bu Neden Olabilir? 🙄 Acaba Yaz Geldiğinden Dolayı Fanlar Yetersiz Kalıp Pc Çok Isındığından Olabilirmi Bnm Aklıma Birtek O Geldi..Eğer Öyle İse Kasayı Açık Bi Alana Çıkarıcam 😜 Görüş ve Önerilerinizi Bekliyorum Şimdiden Tşkler 😘
5 Replies
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Bilgisayar özelliklerin cok önemli kasıp donma konusunda öncelikli ekran kartı.
F
FreeDom OP ⭐ 18y
Bilgisayar özelliklerin cok önemli kasıp donma konusunda öncelikli ekran kartı.

512 Ekran Kartı 1 Gb Ram Var 🙄 Öncedende Hotanda Fln Hafif Takılıyordu Ama Dier Yerlerde Sorunsuz Gayet Güzel Oynuyordum Ama Şimdi En Issız Biyerdede Olsam Bazen Takılmalar Yaşanıyor.. Son 1-2 Haftadır Bu Olay Oluyor..Özellikle PT Den Biri Çıktığında %90 Takılıp Kalıyor :(
C
CaN_KsK ⭐ 19y
aslında orta derecede degerlerin cok sorun yasatmaz bu ekran kartı pt den biri girip cıkma olayını anlayamadım mutlaka bilen biri vardır fundanda olabilr dedign gibi.
X
Xenas ⭐ 19y
Oyunda bug olmasından dolayı öyle takılmalar yapıyor bendede aynı şey var pt den biri çıkıyor 3--4 sn ye takılıyor E ye basınca ekran donup kalıyor ama char kasıyor PC in iyi istersen bi format at tekrar SRO yu kur derim..
Şuan bu buglar fazla olmuyor..

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: