Icerige atla
Extraloob

Sro Saçma bi lag sorunu

· 9 Yanıt · 5.4K görüntüleme
S
sessizlik12 OP ⭐ 18y
arkadaşlar windows 7yi yeni yükledim oyunu da yükledim .. giriyorum oyuna 5 sn normal oluyor sonra 10 sn bi laglı kalıyor çar hiç hareket etmiyor sonra yine 5 sn sıfır lag devam ediyor sonra yine 10 sn lag hep böyle böyle devam ediyor bunun nedeni ne olabılır ? Herkeste böyle mi yoksa bende mi problem var lütfen yardım edin çıldırcam..
9 Yanıt
T
takerisks ⭐ 16y
bendede aynı sorun çözümü yok galiba alıştım artık 😄
S
sessizlik12 OP ⭐ 18y
abi alışılmıyo ki ama nasıl çözümü olmaz bunun bilen birisi yazsın lütfen bıktım oynanmıyor oyun..
G
go4way ⭐ 17y
Aynen kardeşim bendede aynı sorun var :/ tüm oyun genelinde böylemi acaba? oyunda sordugum kişilerin bazılarında böyle bazılarında değil...Kasamaz oldum 20 sn lag giriyor 5 saniye normal...çok sinirimi bozmaya başladı oyun...
Y
yunus3422 ⭐ 15y
ya arkadaş lar gercekten de bunun bir çözümü olmalı yaf sıkılmaya başladım bunu gm lere nasıl ulaştıra bılırız bılen varmı varsa da paylaşsın lütfen
C
cacg_glr ⭐ 18y
Joymax ın hiç bir çabası yok heralde düzeltmek için
Galliport
Galliport ⭐ 16y
Joymax ın hiç bir çabası yok heralde düzeltmek için

Bunca zaman pek birşey için çaba gösterdiklerini görmedim.Tek çabaları nasıl daha çok para kazanırım.
C
cacg_glr ⭐ 18y
Hotan ve Constantinople de var şu an sadece ama o da çekilir gibi değil 5 saniye hareket edilebiliyor sonra 1 dk ya yakın lag... Başka hangi oyunda vardır böyle bir saçmalık.
B
Big Poppa ⭐ 16y
ben 3-4 yıldır oynuyorum surekli var artık alısmak lazım

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: