arkadaşlar windows 7yi yeni yükledim oyunu da yükledim .. giriyorum oyuna 5 sn normal oluyor sonra 10 sn bi laglı kalıyor çar hiç hareket etmiyor sonra yine 5 sn sıfır lag devam ediyor sonra yine 10 sn lag hep böyle böyle devam ediyor bunun nedeni ne olabılır ? Herkeste böyle mi yoksa bende mi problem var lütfen yardım edin çıldırcam..
Sro Saçma bi lag sorunu
· 9 Yanıt · 5.4K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
bendede aynı sorun çözümü yok galiba alıştım artık 😄
abi alışılmıyo ki ama nasıl çözümü olmaz bunun bilen birisi yazsın lütfen bıktım oynanmıyor oyun..
Aynen kardeşim bendede aynı sorun var :/ tüm oyun genelinde böylemi acaba? oyunda sordugum kişilerin bazılarında böyle bazılarında değil...Kasamaz oldum 20 sn lag giriyor 5 saniye normal...çok sinirimi bozmaya başladı oyun...
ya arkadaş lar gercekten de bunun bir çözümü olmalı yaf sıkılmaya başladım bunu gm lere nasıl ulaştıra bılırız bılen varmı varsa da paylaşsın lütfen
Joymax ın hiç bir çabası yok heralde düzeltmek için
Joymax ın hiç bir çabası yok heralde düzeltmek için
Bunca zaman pek birşey için çaba gösterdiklerini görmedim.Tek çabaları nasıl daha çok para kazanırım.
Hotan ve Constantinople de var şu an sadece ama o da çekilir gibi değil 5 saniye hareket edilebiliyor sonra 1 dk ya yakın lag... Başka hangi oyunda vardır böyle bir saçmalık.
ben 3-4 yıldır oynuyorum surekli var artık alısmak lazım
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap