Icerige atla
Extraloob

Sro pvp video , AkaN_TurkeR Saturn Server with pimped pll...

· 29 Yanıt · 2.4K görüntüleme
29 Yanıt
A
aLoNeYoUnG ⭐ 19y
ulen benım azımı bozma eziq ben baskasıyla savsıom gelıon bana dalıon biz pvp yaparken sen bana demıyomuydun sen bufları acma die
bekle ss koycam senın eziqligını herks görsun
A
aLoNeYoUnG ⭐ 19y
sana her zman tek atıyorum herzmanda atıcam hayatımn en eziw nukerısın saturde olanlar bilri bunu dewamlı dw duvarın dibinde bekler NoB akan turker
A
aLoNeYoUnG ⭐ 19y
6k crit xD bpw +5 farkı
A
aLoNeYoUnG ⭐ 19y
saol bnde bunu yapmaya calısmıstım Razz
T
The_Crims ⭐ 19y
buyur - Resim Silinmiş.
A
aLoNeYoUnG ⭐ 19y
böle daha iyi oldu herkes görsun ezikliğini Evil or Very Mad
T
The_Crims ⭐ 19y

böle daha iyi oldu herkes görsun ezikliğini Evil or Very Mad

dier turlu kimse bakmaz diye boyle yaptım maksat katkı saglıyorum arkadasımız yapamamıs duzeltmemek ayıp olur
M
muratko193 ⭐ 19y
Bide Arkadasım Konunun Baslıgını Editlermisin Sro pvp video , Akan_Turker Saturn Server Pez.veng insanlarla pvp yapıyorum gibi bişey demiş
A
aLoNeYoUnG ⭐ 19y
asıl pez.veng kendisidir allhın eziqi headbang2ft9 headbang2ft9
T
The_Crims ⭐ 19y

asıl pez.veng kendisidir allhın eziqi headbang2ft9 headbang2ft9

Very Happy Laughing mucX
-
-AkaNTurkeR- OP ⭐ 18y
ULAN HIYAR - BEN SANA DEDIM GELIYORUM 8 SN!!!! sende bufflarını yaosaydın 1,2 buffmıne yapmıssın ezik noob BILION SNOW VARKEN KESEMEZZIN CIRITSIN GERİİ!!!! Videoda herşey açık... 1v1 dedim sonradan içerden çıktım bana vurdn sana 2 nuke 1 zıplama ve yene 1 nuke
( ===== 64 NPC SİLAHIYLA ULAN İNSAF BE == ) insafın yokmu lan senin 64 npc dion.. VIDEODAKI AMAC BUYDU ben NPC silahıyla bile ezerim!!!! Gel şimdi yerse elimde +3 68 sword sokarm o swordu sana... 64 spear la yenemıodun 68 +3 sword ile hayatın kayar. HAYATı yalan olmuş bazı arkların..Tekrar hatırlatayım tabiki bazı akılsız lar var aramızda anlayamıolar , int snow shieldsiz full farmed olmadan savasamaz!. HEEE benim niye %40 içerde oldumuda soyliyeyim tüm kürtü yabancısı ne bku varsa hepsi beni kesmek istiyor 72-80 o/.. ları ....
Ve sen noob nefret , eziksin konusma fazla ingilizcenide s.. senin... anlasılan bi bk anlamamıssın videodan salaksın nesin Very Happy...
64 +0 NPC spear vs 68 +5 bow
kes git be ezik,, lvl kas seni bu lvlde 64 le yendım 80 dede sana INAT 68 +0 SWORDLA GEBERTECEM SENI!!!!!...
-
-AkaNTurkeR- OP ⭐ 18y
HEM bu ezik +5 bowcunun = 64 npcspear a karsı , niye buff yapmadını soyliim bu ezik SNOW SHIELD yakınca manası bitiyo sonrada bana vuramadan gebertıom noobu.
Her türlü eziksin , ingilizcen zaten yaşamıyor bana ezik dedine göre.. vidyoyu izle tekrar bi abini büyügüne translate yaptır!.
H
HosenberG ⭐ 19y
1 full str adam snow acmıs sana vuramıyodu 2. si youtubeye koymussun scorpla ws yi o 65 ken ibo abi onu görünce guildden atacak ve bende video su var o 68 oldugunda korkup gelmediginin o da onu koycakmıs Mr. Green Mr. Green
-
-AkaNTurkeR- OP ⭐ 18y
suana kadar 180 kişi senin ve shorty nin Benim tarafımdan Raped edilişini izledi vede bu sayı 1000 lere çıkacak !! Very Happy:D hhahaha duruma bakılırsa ezik sensin Very Happy:D vede o izleyenler 64 npc silahı olduunu biliyor! Very Happy bekle seeen 80 dede size yapacagım video , olm bu serveri rahat bırakırmıyım ben Very Happy göreceksiniiiiz Very Happy bb
-
-AkaNTurkeR- OP ⭐ 18y

1 full str adam snow acmıs sana vuramıyodu 2. si youtubeye koymussun scorpla ws yi o 65 ken ibo abi onu görünce guildden atacak ve bende video su var o 68 oldugunda korkup gelmediginin o da onu koycakmıs Mr. Green Mr. Green

Very Happy Very Happy Very Happy
-
-AkaNTurkeR- OP ⭐ 18y
banada 68 +7 spear verin , ee işte veremiosanız 80de kapısacaz xD

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: