Icerige atla
Extraloob

sro loader multi client yardım lütfen

· 17 Yanıt · 2.5K görüntüleme
A
Andy Larkin OP ⭐ 19y
burdan indirdiğim sro loader ı kullanıyorum hatta pencerede yanında extraloob.com bile yazıyor. Neyse no dc ve küfür filtresi tamam. ama multi clienti seçip basla diyorum ilk clientle girdim diyelim oyuna 2. clientte kodu girdikten sonra hep failed to connect server (c10) hatası alıyorum ne yapmalıyım?
17 Yanıt
F
Sro yerel disk C demi(program files) yoksa D demi?
A
Andy Larkin OP ⭐ 19y
Disk C ve E şeklinde 2 ye ayrık. E de program files ın içinde. Vista kullanıyorum.
A
Andy Larkin OP ⭐ 19y
ya yokmu bilen?
N
Nephertiti ⭐ 19y
modeminin nasıl olduqunu sorabilirmiyim usb modem mi yoksa ethernet mi?
A
Andy Larkin OP ⭐ 19y
Kablosuz modemim var laptop kullanıyorum. Kusura bakma yeni girebildim foruma.
A
Andy Larkin OP ⭐ 19y
Yaw koca exl da bu hatayı alan çözümünü bilen yokmu?
A
addIcFb ⭐ 19y
şöle yapabilirsin:Sro C'de Diyelim,Sro yu Al D'ye Kopyala...Sonra C den Normal Oyuna Gir,Loeder'i de D deki Sroya ayarla oyundayken Leoderi Çalıştır Gir Oyuna Almazsın Die Düşünüorum 😉
A
Andy Larkin OP ⭐ 19y
şöle yapabilirsin:Sro C'de Diyelim,Sro yu Al D'ye Kopyala...Sonra C den Normal Oyuna Gir,Loeder'i de D deki Sroya ayarla oyundayken Leoderi Çalıştır Gir Oyuna Almazsın Die Düşünüorum ;)

Yaptım ama gene kodu girdikten sonra c10 aldım ne yapmalıyım yaw offff 😞
A
Andy Larkin OP ⭐ 19y
Yok mu bilen?
P
Prada ⭐ 19y
Yok mu bilen?

Xp kullanmış olsaydın bi kaç şey söyleyebilirdimde vista kullanıyorum demişsin inan vistadan hiç çakmıyorum
C
CharizmA ⭐ 19y
eet arkadaşıma multiclient yolladım ama ilk cliente giriomuş 2. ye girdiğinde ilk girdiği dc yiyormus bunun çaresini bilen yok mu :S
D
drotalion ⭐ 19y
öncelikle 1907 (Fenerbahçe 4 ever) inci mesajımı sana atmaktan gurur duyuyorum 😊

şimdi senin sorununa gelelim. Birde rumathada dene, aynı şey oluyormu olmuyormu bana bir ilet lütfen.
K
benim arakadaşta öle oldu oda vista kullanıyodu ilk olmayınca bilgisayarcıya gitti sonra girmeye başladı
D
drotalion ⭐ 19y
bir bilgisayarcıya koş olur desene 😄

dediğimi bir dene lütfen.
B
brk60 ⭐ 17y
beyler ben kablosuz net kullanıorm ama banada failed bilmem ne bilmem ne işte yani C10 hatası verıo onu nasıl yapcaz ya :DD::D of ya
nezmndı gıremıom çarıma girenler olrsada pm atın F0rTHEES 😄
K
bildiğim kadarıyla 2char açtığında aynı hesapları denersen veriyo bu hatayı farklı hesaplar denediğinde vermez sanırm

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: