Arkadaşlar merhaba benim sizden bir ricam olucaktı.
Pc de sro loader vardı dün bişey oldu mecburiyetten format attım şimdi sroloader ın yedeğide yokmus bana link verebilecek arkadaş varmı?
Şimdi neden aramıyorsun balık tutmak yerine balık ekmek diyen olucak.
Aradım cok aradım bulamadım 😊
İstediğim program ikon u maymuna benziyordu ve program acıldıgında bi bayan karakter resmi vardı ilgilenirseniz sevinirim.Şimdiden cok teşekkür ederim.
Sro Loader Lazım ...
· 5 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
pc saatime göre 1 saat önce yazdım ve daha bir kişi bile yardımcı olmadı arkadaşlar bi yardım lütfen...
konu açacağına var olan konuları incelesen bazı konuları üst kodu diye boşuna ayırmamışlar !
Kardeş amacın ne ben orda acıklamamı yaptım yardım ediceksen yaz yoksa bi daha benim konularıma laf yetiştirme madem biliyon bir yerde var link ver. Boş yere yazıyosun aradım diye yazdım topic i okumadan yazı yazıyon.
Kardeş amacın ne ben orda acıklamamı yaptım yardım ediceksen yaz yoksa bi daha benim konularıma laf yetiştirme madem biliyon bir yerde var link ver. Boş yere yazıyosun aradım diye yazdım topic i okumadan yazı yazıyon.
1 saat boyunca link bekleyeceğine araştırsaydın ya!? Neyse, bugün hiç bir şey neşemi bozamaz.
BURADAN devam. Konu kilitlenmiştir.
[F New]Solo Gitarist
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap