Arkadas silkroad da gold almayı planlıyorum sizin daha once aldıgınız guvenilir bir site varsa verebilr misiniz
Not:paypal im var ve yabancı site istiyorum biliyorsunuz cok daha ucuz oluyor
SRO gold
· 18 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
sitemizde reklam veren firmaların bannerlarına tıkla ve sitelerinden gidip kolaylıkla alabilirsin.
R
RollsRoyce
⭐ 19y
thepowerlevel den alabilirsin yabancı site olarak istiyosan
C
cheng_xiao
⭐ 19y
arkadaşlar thepowerlvl den gold alımını anlatabilirmisiniz peki Neutral
O
Old School
⭐ 19y
Ewet bencede anlatırsanız çok güzel olur benim ingilizcem pek iyi değilde Confused Orda rezil olmayım Mr. Green
önce kayıt ol yani registera bas kayıt ol sonra soldaki menüden Silkroad Online'a tıkla sonra Gold Servise yazıyo onun altındaki go'ya tıkla sonra soldaki menüden serverı seç ne kadar gold alıcaksan karşısındaki Add Carta bas karşına gleen yerde Character name yazan yer birtek boş olur onu oyunda parayı alacak nicki yazıcaksın agreement kutusuna tik atıp next diyoruz sonra eminmisiniz filen diyo kontrol edin yanlışlık olmasın tekrar next diyin ve karşınıza ödeme seçenekleri çıkıyor paypal veya moneybookers paypalı seçtikten sonra gelen sayfada paypal kullanıcı girişi yap sonra birdaha sayfa gelicek ordanda onayla ondan sonra seni kayıtolurken verdiğin telden arıyorlar
saolun arkadaslar da buradan alanınız var deil mi thepowerlevel dan
R
RollsRoyce
⭐ 19y
telefondan çinli sesi gibi iğrenç ing konusan biri arıyor Mr. Green
Gold aldın mı ki ?
www.silkroad-gold.com bence en ucuz gold satan site Plutoda thepowerlevel 10m i 6.5$ silkroad gold da 5 $ silkroad-gold.com dan yaklaşık toplam 50m aldım Mars & Pluto da .. telefonda konustuk ona göre teslim ediyolar güven acısından..
Gold aldın mı ki ?
kardeş ben aldım 160m aldım güvenilir extraokk extraokk
iyi olmaz Very Happy
www.silkroad-gold.com bence en ucuz gold satan site Plutoda thepowerlevel 10m i 6.5$ silkroad gold da 5 $ silkroad-gold.com dan yaklaşık toplam 50m aldım Mars & Pluto da .. telefonda konustuk ona göre teslim ediyolar güven acısından..
dediğin sitede pasificte 100m 30 dolar thepowerlevel.com da ise 28 dolar hangisi daha ucuz pardon yanlışmı anladım
S
screamadle
⭐ 19y
http://www.oforu.com/Cheap.020.020,018.SilkRoad.Pacific.aspx
teslimatı nerde yapıolar_?
telefonla arıyolar mı?
yani kısaca bi anlatırmısın
teşekürler şimdiden
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap