Evet ARkadaşalr SroFreeSlot Yayındadır
Programdan Resim
-Resim Silinmiş.
Download Link
Download Link FreeSlot
Kullanılışı:
1. Silkroad Online Açınız
2. Oyuna Giriniz
3. Freeslot Adlı Programı Rardan Çıkartıp Çalıştırınız
4. Serverinizi ve Ekran Çözünürlüğünüzü Seçin
5. Ve Son Olarak Search e Basın
Tarama Sonuçu
-Resim Silinmiş.
Not ElazigLee Kontrolünde Dosya Temizdir Sonra Suçlamalarda Bulunmayın Lütfen ve gözükenler sadece uyarıdır Exclamation Exclamation
>>>>>SRO FreeSlot [AutoIt]<<<<<<
· 18 Yanıt · 3.6K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
ne ise yario bu biraz daha acikalrmiisn
ne işe yarar ya bu meret Twisted Evil
extra slot mu acio cantada
H
halukkaralar
⭐ 19y
iyi güzelde dosya nerde indireceğimiz
Yorgunlukdan sanırım şimdi koyar bekleyelim biraz kahvekeyfi
indirdim bir işe yaramıyor.
trojen yedim büyük ihtimalle
trojen yedim büyük ihtimalle
arkadşalar link hemn koyuyorum unutmuşum kusrua bakmayın bu sadece boş slot aramak için bir program lnkide yorgunluktan unutmuşum kusura bakmayın ve elaziglee kontrolünde dosya temizdir ne zaman şu suçlamalardan vazgeççeksiniz
arkadşalar link hemn koyuyorum unutmuşum kusrua bakmayın bu sadece boş slot aramak için bir program lnkide yorgunluktan unutmuşum kusura bakmayın ve elaziglee kontrolünde dosya temizdir ne zaman şu suçlamalardan vazgeççeksiniz
sroda bos slot çölde kutup ayısı cok yararlı bı program bu zannımca Mr. Green
bıde trojan yedım falan dıyenler olmus bu sıtede o amac güdülseydı her serverda hıc olmasa 100 kusur tane charımız olurdu su an haksızmıyım :?!!!
O arkadaş sallamış zaten link yok bişey yok trojan demeye başlamış Mr. Green
linki unumuşum pardon ve ekledim Mr. Green Mr. Green Mr. Green ve elaziglee ye tarama sonuçunu gösteridm onun da onayı var dosya temizdir Hemen suçlamaya başlıyorlar trojen yedim filan
Teşekkürler eline sağlık extraokk
_
_EvilAngel_
⭐ 19y
linki unumuşum pardon ve ekledim Mr. Green Mr. Green Mr. Green ve elaziglee ye tarama sonuçunu gösteridm onun da onayı var dosya temizdir Hemen suçlamaya başlıyorlar trojen yedim filan
Trojen Yedigi Belli Twisted Evil Twisted Evil
Teşekkürler DNAA Kullanmadm Ama
akıl kalmadı valla sağol yinede yorumun için
akıl kalmadı valla sağol yinede yorumun için
DNAA güzel program ama tam olarak ne işe yaradını anlaya bilmiş degilim searc dioom acayip bişiler oluyor
Tam olarak bende anlamış değilim.Oyuna girdikten sonra deniyor oyuna giriş için değil yani.Açıklama net olursa memnun olurum.
bende açıklamsını fazla bilmiyorum çalışyıor ama boş slot bulmak için bir program zaten mb ıda fazla değil İsteyenler İndirsin
cok saol...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap