C ceza1378 OP ⭐ 18y 14 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
H hanry006 ⭐ 16y 14 yil once #2 Nasıl Bastın Hacım ? Yerden Düşen Stone ilemi? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Loras ⭐ 16y 14 yil once #3 yerden düşen alchemy stonelarla basabiliyosun da .. bana 5 saatte anca 2 tane 12 lvl taş düştü 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Loras ⭐ 16y 14 yil once #4 ama baya bi awaken düştü TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LiVA_UL_HAMD ⭐ 15y 14 yil once #5 oo bilgiler düşmeye başladı bende 2 saat kastım hiç stone düşmedi sıkıldım bıraktım:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T timu41 ⭐ 17y 14 yil once #6 tamamen şans işi düştümü düşüyor 😄ps:en önemlisi durability yav TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Dragao ⭐ 15y 14 yil once #7 çok acele etmişsin bence cevırmekle 1-2 saatte bır towna gıtcen 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D duzceli81 ⭐ 17y 14 yil once #8 güzel TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HurRicanEmJ ⭐ 19y 14 yil once #9 adları ne o stonelerın ben kasıyorum da hıc öle bısı dusmedı. 8 li ptm var weapon shiled acc 12th seyler dustu onlar mı ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y Yabuzaa ⭐ 16y 14 yil once #10 gh TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CmpY ⭐ 15y 14 yil once #11 Tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I IorıYAGAMI ⭐ 19y 14 yil once #12 Arkadaşın dediği gibi 5 saatte 1-2 tane düşüyo. 11d deki gibi 20 stone dan 15 tanesi yanıyorsa işimiz iş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil