Icerige atla
Extraloob

Sro DuvarKağıtları | kendime ait ^^

· 13 Yanıt · 4.4K görüntüleme
_
_UzZy_ OP ⭐ 18y
Beğendiklerinizi kopyalayabilirsiniz.
Tek tek indirmek istemeyenler için tek link verdim.
rs
http://rapidshare.com/files/454654143/WALLPAPER_UZZY_SRO_X2.rar
rar pas
uzzy
Dıştaki çerçeveyi isteyenler için psd sini paylaştım.
http://rapidshare.com/files/454654111/__er__eve.psd
Virüs total koyacaktım. Uğraşmayım , güvenmeyenler teker teker indirsin. 😊

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Gördüğünüz bladeci çar satılıktır...
viewtopic.php?f=150&t=244121&p=2993403#p2993403
13 Yanıt
K
KimYooShin ⭐ 15y
Yanlış anlama ama berbat olmuş nickleri fln kaldırsaydın , esc'den ayarları var onun ^^
C
Coq'Right2 ⭐ 16y
tebrik ederim bazıları çok güzel bazıları kötü ama bir dahakine daha iyisi olur 😊
_
_UzZy_ OP ⭐ 18y
Yanlış anlama ama berbat olmuş nickleri fln kaldırsaydın , esc'den ayarları var onun ^^

Yanlış anlama ama kasarken hangi akla hizmet nickleri kaldırayım ki?
Kasarken çektiğim fotograflar. Ben bu oyunu 4 yıldır oynuyordum eğer söylemeseydin bulamazdım ayarları. 😄
Ama beğenmemişsen saygım var. 😉
M
Maxitech ⭐ 19y

1) Berbat değil mükemmel olmuş.
2) Berbat olsa bile bu şekilde ifade edilmez çevrende çok ezilmişsin demek ki başkalarına aynı şekilde yaklaşıyosun.
3) Değiş.
K
KimYooShin ⭐ 15y

Yanlış anlama ama kasarken hangi akla hizmet nickleri kaldırayım ki?
Kasarken çektiğim fotograflar. Ben bu oyunu 4 yıldır oynuyordum eğer söylemeseydin bulamazdım ayarları. 😄
Ama beğenmemişsen saygım var. ;)

Beğenmedim demedim hepsi güzelde nicklerin fln gözükmesi berbat bana göre , yinede gzl resimler 😎
K
KimYooShin ⭐ 15y

2) Berbat olsa bile bu şekilde ifade edilmez çevrende çok ezilmişsin demek ki başkalarına aynı şekilde yaklaşıyosun.
3) Değiş.

Düşüncemden sanane ? daral:
Alakaya maydanozmusun surprised1
M
Maxitech ⭐ 19y

3) Değiş.

Düşüncemden sanane ? daral:
Alakaya maydanozmusun surprised1

Mesele düşünce meselesi değil ifade ediş şeklin. Beğenmeyebilirsin ama bu tarz ifade edilmez. Burda bişey demezler ama gerçek hayatta bunun tepkilerini üzücü bir şekilde alırsın.
Ben senin iyiliğin için söylüyorum burası bir forum. 👍
K
KimYooShin ⭐ 15y
Kardeşim ifade şekli benim üstelemene gerek yok , bana göre berbat dedim zaten ^^
İlk resim çok hoşuma gitti ama nicki görünce resimden soğudum kötü birşey demiyorum , fotoları paylaşan arkadaşımda bu yorumlara bakarak daha iyi fotoraflar çekmeye özen göstericektir umarım. Boşuna tartışma cıkarmayalım 😘
S
SultibaC ⭐ 18y
Bence gayet hoş ve güzel olmuş ellerine sağlık 😁 😈

ps:yapılan emeklere saygı duyalım lütfen 👍
H
Hidalgo ⭐ 17y
Yetenek var Nickler görünmezse daha güzel olurmuş bence devam et daha gzl pozlar yakalarsın bir taneyi kaptım hakkını helala et sonra pc kitlenir fln 😄

H
HeroMaster ⭐ 17y
çok güzel bro
L
Lrd ⭐ 17y
resimlerin hepsi çok güzel ama nicksiz falan olsaymış daha orjinal durabilirmiş yinede başarılar devamı gelir umarım. 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: