ya ne diyosa diyoda bu çalışıyormu bi yetkili virüssüz olup olmadını sölesin yada sabitlesin pls
Sro Client 1.41 no dc
· 39 Yanıt · 3.9K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
KUllanmayın derim pc kafayı yedi clienti acınca Wrüslü Exclamation
KUllanmayın derim pc kafayı yedi clienti acınca Wrüslü Exclamation
Çalışmıyormu !
Yha Bana RunTime Error Die Bir Hata Verio Nasıl Düzeltecem Yardımcı Olurmusunuz üffff:( Crying or Very sad
M
mertkaan32
⭐ 19y
çalışmıyor ss yok zaten
Botla çalışmıyor indirmeyin
B
buzlarprensigfb
⭐ 19y
ve karspersky client acilirken virüs buluyor.... test.exe diye c : de dosya acilyorr bence denemeyin...
bendede çalişmadi başka saglam client war mi detective
E hadi ama! 3 sayfa olmuş adam akıllı açıklamada bulunan olmamış! Yetkililer deneyip çalışıp çalışmadığına deneseler, taratmadaki sonuçlara felan el atsalar! Yani ayıptır valla 3 sayfa olmuş kimse bir bildirimde bulunmamış! Çalışmıyorsa da çalışmıyor deyin başlığa yav! Mad
B
By_Sheytan
⭐ 19y
Ya arkadaşlar yetkililer Lütfen biri Baksın Çalışmıyo Bu Çalışanını Verin yada Çalışan Yok Deyin :?!!!
E hadi ama! 3 sayfa olmuş adam akıllı açıklamada bulunan olmamış! Yetkililer deneyip çalışıp çalışmadığına deneseler, taratmadaki sonuçlara felan el atsalar! Yani ayıptır valla 3 sayfa olmuş kimse bir bildirimde bulunmamış! Çalışmıyorsa da çalışmıyor deyin başlığa yav! Mad
Ya arkadaşlar yetkililer Lütfen biri Baksın Çalışmıyo Bu Çalışanını Verin yada Çalışan Yok Deyin :?!!!
ÇALIŞMIYOR TARAFIMDAN DENENDİ TEST EDİLDİ...
A
ajdafalaklar
⭐ 19y
çalışmıo yaw Rolling Eyes
Çalısmıyorsa kilitleyin bosu bosuna indirdim
Çalısmıyorsa kilitleyin bosu bosuna indirdim
20 Günlük Konuyu Niye Upluyorsun ki ?
ne uplaması çalısmıyorsa kilitleyinde bilelim çalısmadıgını
beyler ben hemen çalışan bi no dc cilenti upluyorum bekelyin
Tşkler
yardımcı olduğum için sevindim ayrıca bende zeusta oynuyorum.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap