Icerige atla
Extraloob

Sro bot büük hata

· 13 Yanıt · 1.5K görüntüleme
D
detox44 OP ⭐ 17y
Arkdaslar bugünki pachtan sora sro bot bu hatayı veriyor sizce nedeni nedir srobotu sildim tekrar yükletim bilgisayarı açıp kapatım tekrar denedim gine aynı hata lütfen yardım

13 Yanıt
D
detox44 OP ⭐ 17y
Yardım edecek yok mu arkadaslar ne olur yardım...
W
Wajuka ⭐ 17y
Vistada sürekli görülen bir hata xp'de hata raporu gönder varken bundada böyle bir hata
Tahminimce pc kastığı için olabilir.
Ps:bilgisayarının özelliklerini söylersen dahada yardımcı olabiliriz ram,işlemci vs.
D
detox44 OP ⭐ 17y
Yo Yo şimdiye kadar hep tıkır tıkır calısıyordu bügünki pacthtn sonra oldu hiç takılma yada sorun yok 1gb ram 512 ekran kartı sorunsuz calsııyordu bugunden sonra oldu pahctan sonra
W
Wajuka ⭐ 17y
hımm.Sbot kullanıyormusun?
D
detox44 OP ⭐ 17y
srobot bugün oldu oyunu silim mi
W
Wajuka ⭐ 17y
Sbot kullanıyorsan güncellemesi gelmiş olabilir diyecektim ama sen silme bi yarım saat bekle belki bi yardım eden olur .
D
detox44 OP ⭐ 17y
Senden baska kimse yardım etmiyorki arkadasım deneyilim belki olur neden olmassın ki calısıyor dıye 5 saatlik ticket var bot vardiye aldım bakalım hadı nasıl olcak of aklım çok karıstı yardım edecek yok mu ????????
W
Wajuka ⭐ 17y
Sil baştan yükle bide uptade yapsın olmassa olmaz.
G
godfather ⭐ 17y
aynı sorun bendede var sbot ve clienti indirdikten sonra olmaya başladı normal olarakta giremiyoruz.
D
detox44 OP ⭐ 17y
nasıl yapıcaz bunu nasıl düzeltcez esisi gibi olcak ben oyunu bastan yüklüyorum...
D
detox44 OP ⭐ 17y
Evet yardım edecek yok nasıl olcak şimdi arkadaslar...
D
detox44 OP ⭐ 17y
nasıl düzelticez beyler bayanlar MODlar yardım lüfen kaç saatir bekliyorum sizden cevab...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: