Icerige atla
Extraloob

Sro bot 1.82 Türkçe Edit YuMi__YuMi (Yeni)

· 41 Yanıt · 4.7K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
L
lol_nooob ⭐ 19y

Bu paralı yada smde çalışan srobot.Bedavası şuan yok Wink

ben sm li kullanıyorum bedavaya geliyor isrobot
|
|O²| ⭐ 19y
Yanlız benim bildigim iSro bot özel dosyaya sahip oyuna girildiginde aktif hale geliyor. Bende denedim Bunu ordan Biliyorum Yani Tekrar eski haline dönüyor. Exclamation
Y
YuMi__YuMi OP ⭐ 19y

Yanlız benim bildigim iSro bot özel dosyaya sahip oyuna girildiginde aktif hale geliyor. Bende denedim Bunu ordan Biliyorum Yani Tekrar eski haline dönüyor. Exclamation

bende donmedi Wink
|
|O²| ⭐ 19y

bende donmedi Wink

Dönmediyse güzel o zmm Bende dönüyorduda Denendi yazmadıgı için Bunu yazdım Wink
S
Sparky ⭐ 19y
aynı komuyu 2 kere verdim biride bana tesekür edmemisti (1.82 tr yaması ) yinede sana tesekürler
Y
YuMi__YuMi OP ⭐ 19y

bende donmedi Wink

Dönmediyse güzel o zmm Bende dönüyorduda Denendi yazmadıgı için Bunu yazdım Wink

bı dene sen genede ben gırdıgımde turkceydi yani ayarladıgım şekilde Very Happy
K
kayar ⭐ 19y
ben eline salık olsun diyom ama ben denedim türkçe değil bende mi sorun var seinin yaptığın bottamı

ama arkadaşlarda türkçe ise eline salık diyom baya uğraşmışındır
L
saol güzel paylasim
_
Ellerine Klavyene sağlık Mr. Green Mr. Green headbang2ft9
A
AykT ⭐ 19y
Hacım iyi güzel eline saglık yapmışsında ben ne kadar ugraşsam hep ing ya salt okunur yapıyorum ama hep hala aynı bir bilgin varmı Confused
M
MoonLife ⭐ 19y
iyi paylasım ellerine saglık
M
mert5100 ⭐ 19y
Çok sağol sizde olmasanız işimiz harap Wink
M
mert5100 ⭐ 19y
Çok sağol sizde olmasanız işimiz harap Wink
M
M ' BiLGiN ⭐ 19y
kardesım emegıne salık ama makınamda 5 tane vırus programı kurulu ve hepsınde vırus oldunu gosterıyor tarama sonuclarını koyarmısın
D
d4rkL0rd ⭐ 19y
ßiz bu siteye güveniyoruzda burdan alıyoruz. Sonra nickler patlamasın. Exclamation
P
pfffffff ⭐ 19y
Bu konu ne yazikki mazide kaldi.
_
_TeZcAn_ ⭐ 19y
1.83 çıktı türkçe yapcanmı
H
teşekkürler.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: