Icerige atla
Extraloob

Sro Açılmıyor Yardım!...

· 35 Yanıt · 2.5K görüntüleme
_
_ANIL_ OP ⭐ 19y
Sronun Sitesine Bağlanamıyorum ve "The server is undergoing inspection or updates.Connect to www.silkroadonline.net for more information." yardımlarınızı bekliyorum!...
35 Yanıt
S
SC_Reams ⭐ 19y
Uptade olacak ıns bızdede aynı Twisted Evil
A
alpay29 ⭐ 19y
sadece sende değil patladı galiba herkeste aynı sorun sende değil anlayacağın...
_
_ANIL_ OP ⭐ 19y
Hmm saolun ben okuldan daha yeni geldim de sorun bende sandım teşekkürler...
_
sorun bendede vaar
P
Prada ⭐ 19y
Su an oyundayım ben sanırım yeni girişlerde problem var extraokk
_
_ANIL_ OP ⭐ 19y

Su an oyundayım ben sanırım yeni girişlerde problem var extraokk

allah allah inş bizimkide düzelir Confused
_
_ANIL_ OP ⭐ 19y
Sroya Girince Burdan Haber Verirseniz Sevinirim Confused
P
Prada ⭐ 19y
Zaten 1 bucuk saat rotarli actilar serverlari ben 11 bucuktan beri oyundayım.. Açılır heralde birazdan sabredin bi 10-15 dk extraokk
_
_ANIL_ OP ⭐ 19y

Zaten 1 bucuk saat rotarli actilar serverlari ben 11 bucuktan beri oyundayım.. Açılır heralde birazdan sabredin bi 10-15 dk extraokk

ok saol beklyelım bakalım
S
sivastan arkadaşım giremiyor ben tekirdağdan giremiyorum ama samsundan giriliyor anlamadım gitti ama sorun ttnetten galiba 😊

başka bişeyler de var yabancı bir horvatistanlı arkadaşım da giremiyor (8mb limitsiz baglantı 1 euro aylık ödüyor )
S
Stephanos ⭐ 19y
Sorun TTnet de yine Yurt Dışı hatlar çöktü diyebilirim...4-5 ay önce de olmuştu aynen böyle
P
Prada ⭐ 19y
Bence sorun Sroda ttnette olsa oyunda bi dunya turk var su an atardı bizide extraokk
E
Erroneous ⭐ 18y
bendede aynı sorun var sremu vardı hosts dosyasını orjinal hosts yaptım ama hala gelmio
www.silkroadonline.net e de girmio www.joymax.com a da girmio benim ark vardı oyundaydı oyundan çıktı şimdi ise giremio
E
EFENDYY ⭐ 19y
evt ben una 2 carrla oyundayım santam
çöktü de adam oyundaymış?
_
_ANIL_ OP ⭐ 19y
off ne kadar sürer düzelmesi acabaa...Confused
M
murumxi ⭐ 19y
olaya bak ya, ne sitesine girebiliyoz ne oyuna..millet oyunda varmı böle bişey..türklerin girmesini engelliyolar :)))))
_
_ANIL_ OP ⭐ 19y
TTneti arayıp sorsak mı yaw onlardan mı acaba sorun!...
M
murumxi ⭐ 19y

TTneti arayıp sorsak mı yaw onlardan mı acaba sorun!...

ya ttnet yada oyundan..bende oyundaydım çıktım şimdi giremiyorum

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: