Sronun Sitesine Bağlanamıyorum ve "The server is undergoing inspection or updates.Connect to www.silkroadonline.net for more information." yardımlarınızı bekliyorum!...
Sro Açılmıyor Yardım!...
· 35 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
35 Yanıt
Uptade olacak ıns bızdede aynı Twisted Evil
sadece sende değil patladı galiba herkeste aynı sorun sende değil anlayacağın...
Hmm saolun ben okuldan daha yeni geldim de sorun bende sandım teşekkürler...
_
_*SaNZCaK*_
⭐ 19y
sorun bendede vaar
Su an oyundayım ben sanırım yeni girişlerde problem var extraokk
Su an oyundayım ben sanırım yeni girişlerde problem var extraokk
allah allah inş bizimkide düzelir Confused
Sroya Girince Burdan Haber Verirseniz Sevinirim Confused
Zaten 1 bucuk saat rotarli actilar serverlari ben 11 bucuktan beri oyundayım.. Açılır heralde birazdan sabredin bi 10-15 dk extraokk
Zaten 1 bucuk saat rotarli actilar serverlari ben 11 bucuktan beri oyundayım.. Açılır heralde birazdan sabredin bi 10-15 dk extraokk
ok saol beklyelım bakalım
S
ScorPioNKinG
⭐ 19y
sivastan arkadaşım giremiyor ben tekirdağdan giremiyorum ama samsundan giriliyor anlamadım gitti ama sorun ttnetten galiba 😊
başka bişeyler de var yabancı bir horvatistanlı arkadaşım da giremiyor (8mb limitsiz baglantı 1 euro aylık ödüyor )
başka bişeyler de var yabancı bir horvatistanlı arkadaşım da giremiyor (8mb limitsiz baglantı 1 euro aylık ödüyor )
Sorun TTnet de yine Yurt Dışı hatlar çöktü diyebilirim...4-5 ay önce de olmuştu aynen böyle
Bence sorun Sroda ttnette olsa oyunda bi dunya turk var su an atardı bizide extraokk
bendede aynı sorun var sremu vardı hosts dosyasını orjinal hosts yaptım ama hala gelmio
www.silkroadonline.net e de girmio www.joymax.com a da girmio benim ark vardı oyundaydı oyundan çıktı şimdi ise giremio
www.silkroadonline.net e de girmio www.joymax.com a da girmio benim ark vardı oyundaydı oyundan çıktı şimdi ise giremio
evt ben una 2 carrla oyundayım santam
€
€xtrem€_ßoy
⭐ 18y
çöktü de adam oyundaymış?
off ne kadar sürer düzelmesi acabaa...Confused
olaya bak ya, ne sitesine girebiliyoz ne oyuna..millet oyunda varmı böle bişey..türklerin girmesini engelliyolar :)))))
TTneti arayıp sorsak mı yaw onlardan mı acaba sorun!...
TTneti arayıp sorsak mı yaw onlardan mı acaba sorun!...
ya ttnet yada oyundan..bende oyundaydım çıktım şimdi giremiyorum
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap