Arkadaşlar WTB AVRAT VERSİYONUNDA SONRA şimdide Bayan Vakası^^Sro nereye Gidiyor 😁
- Resim Silinmiş.
Yorum Sizin^^
Dikkat:Arkadaşlar başlıkta mahsur varsa söyleyin düzeltebilirim
Sro Abazalaşıyor^^
· 13 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
😱
T
TillDoomsDAY
⭐ 17y
hehhehe daha neler görecez bakalım 😊
hacım sana skiller ile ilgili bi kaç şey sorucam benim çarım bicheon nukerde ben onu heuksel nukere çeviriyorum sence doğru bi kararmı sen çarından memnunmusun?
chin str ile kapışırken nasıl heuksel biraz yardımcı olursan sevinirim bide hpni yazarsan
chin str ile kapışırken nasıl heuksel biraz yardımcı olursan sevinirim bide hpni yazarsan
C
CrackCocaine
⭐ 18y
hacım sana skiller ile ilgili bi kaç şey sorucam benim çarım bicheon nukerde ben onu heuksel nukere çeviriyorum sence doğru bi kararmı sen çarından memnunmusun?
Aynen bende bicheon dan heuksala dönüyorum şu an. Bence doğru yoldasın, ben acayip memnunum. Youtube'dan spear yada glavie pvp videolarına bakarak nasıl bir sıralama yapman gerektiğini anlayabilirsin.
S
Seal Of Love
⭐ 17y
asdasdasdas xD Fena bşy yaw:D
V
ValentineDay
⭐ 17y
Server Venice Bende cektim bunu xD
L
Laistrogon
⭐ 17y
haha 😄
Thx gzl işte 😄
ilk başladım babelde tek server iken şmdi gerçekten bozuldu herşey gibi sro dada kalite maalesef düştü.iyiki gönül vermiş eski oyuncular hala varlar
Her yerin böyle dengesiz elemanları var... Sro dada var işte 😊
_
_SilverLine_2
⭐ 17y
asdadasdaasdkasjd xD
😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap