U Unbeaten OP ⭐ 18y 17 yil once #1 cliente tıkladığımda bu hatayı alıorum neden acaba bi fikri olan varmı ? yardım edin lütfen 😳 Dosyalar (1) dxfcpt.jpg 23.0 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
U Unbeaten OP ⭐ 18y 17 yil once #2 ya yardım edin lütfen 😞 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HnTRue ⭐ 18y 17 yil once #3 Anlasam Yardım Ederdim Kardes.. Ama Elimden Birsey Gelmiyor 😞 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A aPolyannA ⭐ 19y 17 yil once #4 Dosya kaç mb? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WesT ⭐ 18y 17 yil once #5 Bilmiorum ki yardım ediim :? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S serhat67 ⭐ 18y 17 yil once #6 Dostum sil yeni baştan yükle muhtamelen hallolur.Silerkende silkroadı komple yani klasörünü dahi sil umarım böyle yaparsan sorunun hallolur TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quattro ⭐ 19y 17 yil once #7 Dosyayı vırus programını kapatarak bir dene olmuyorsa dosyayı hatalı indirmişsin bidaha indirmen lazım... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WesT ⭐ 18y 17 yil once #8 Dur buldum galba sağ alt köşedeki şeyleri kapayıp bi daha dene bi tek silkroadı açık bırak öyle dene 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G Guernica ⭐ 18y 17 yil once #9 sende net gitmiş dostum sağ alt köşeye baksaydın 😄 eskiler bilir TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil