Arkadaşlar okadar umitLe yükledim bir ara vermiştim oyuna baktım legen3 gelmiş yükleyim dedim 9 saat küsür sonu pc ye indi. Fakat sonu iyi olmadı .
Bilgisayar da 2 tane hesap mevcut 2 hesapdada denedim hata veriyor.
Lütfen yeniden yüklemekTen başka bir çare söyleyin
İzlediğim yol:
>>>Yüklenen exe yi downloada başlamam
>>>> İnstallın baştaki gibi normal olarak bekletmesi
>>>>> install yazısı gelmesi ve starta basmam
>>>>>> starta basdığımda aldığım hata aşşağıdaki resimdeki gibi.
- Resim Silinmiş.
Yardımlarınız için şimdiden saolun.
**sro 1150 cLient install hata**
· 6 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
resim çıkmayanlar için söylüyorum hatada
bilmem ne exe bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor diyor ve install kapanıyor
bilmem ne exe bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor diyor ve install kapanıyor
➡️ :idea: run tıme c vısual hatası var bende oyun %1 de kalıo sorunu çözen varmı ?????? ❓ ❓ ❓
- Resim Silinmiş.
bu hatayı bende alıyorum forum çok büyümüş tatıldeydım o yüzden dolasıp bulamadım çözen varsa yardım....şimdiden tşkler 👍 ☕ kusura bakma ama ne sana ne bana bakan var bende yazdım kusura bakma bakalım bı el uzanacakmı herkes post kasma derdıne düşmüs modlar bile 😞 😞 ❓ ❓ ❓ ❓
- Resim Silinmiş.
bu hatayı bende alıyorum forum çok büyümüş tatıldeydım o yüzden dolasıp bulamadım çözen varsa yardım....şimdiden tşkler 👍 ☕ kusura bakma ama ne sana ne bana bakan var bende yazdım kusura bakma bakalım bı el uzanacakmı herkes post kasma derdıne düşmüs modlar bile 😞 😞 ❓ ❓ ❓ ❓
B
Black Rain
⭐ 19y
Yüklü olan silkroadın üstüne yüklüyorsan program ekla kaldırdan sro yu sil sonra yükle arada sırada böyle hata yapabilir 😉
Arkadaşlar okadar umitLe yükledim bir ara vermiştim oyuna baktım legen3 gelmiş yükleyim dedim 9 saat küsür sonu pc ye indi. Fakat sonu iyi olmadı .
Bilgisayar da 2 tane hesap mevcut 2 hesapdada denedim hata veriyor.
Lütfen yeniden yüklemekTen başka bir çare söyleyin
İzlediğim yol:
>>>Yüklenen exe yi downloada başlamam
>>>> İnstallın baştaki gibi normal olarak bekletmesi
>>>>> install yazısı gelmesi ve starta basmam
>>>>>> starta basdığımda aldığım hata aşşağıdaki resimdeki gibi.
- Resim Silinmiş.
Yardımlarınız için şimdiden saolun.
vallaha bunu söylediğim çin çok üzgünüm ama baştan indirmen gerekiyo 🙄 genelde tek linklerde yapar bunu sen 5-6 partlık bi yerden indir part part olunca bozulma ihtimali olmuyo
sro.exe yi başka bir yerden bul flash bellekle veya tekrar indirmeyi dene sorun kalmayacaktır.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap