Icerige atla
Extraloob

**sro 1150 cLient install hata**

· 6 Yanıt · 2.0K görüntüleme
_
Arkadaşlar okadar umitLe yükledim bir ara vermiştim oyuna baktım legen3 gelmiş yükleyim dedim 9 saat küsür sonu pc ye indi. Fakat sonu iyi olmadı .
Bilgisayar da 2 tane hesap mevcut 2 hesapdada denedim hata veriyor.
Lütfen yeniden yüklemekTen başka bir çare söyleyin
İzlediğim yol:
>>>Yüklenen exe yi downloada başlamam
>>>> İnstallın baştaki gibi normal olarak bekletmesi
>>>>> install yazısı gelmesi ve starta basmam
>>>>>> starta basdığımda aldığım hata aşşağıdaki resimdeki gibi.
- Resim Silinmiş.
Yardımlarınız için şimdiden saolun.
6 Yanıt
_
resim çıkmayanlar için söylüyorum hatada
bilmem ne exe bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor diyor ve install kapanıyor
*
*ZEYBEK* ⭐ 19y
➡️ :idea: run tıme c vısual hatası var bende oyun %1 de kalıo sorunu çözen varmı ?????? ❓ ❓ ❓

- Resim Silinmiş.
bu hatayı bende alıyorum forum çok büyümüş tatıldeydım o yüzden dolasıp bulamadım çözen varsa yardım....şimdiden tşkler 👍 ☕ kusura bakma ama ne sana ne bana bakan var bende yazdım kusura bakma bakalım bı el uzanacakmı herkes post kasma derdıne düşmüs modlar bile 😞 😞 ❓ ❓ ❓ ❓
B
Black Rain ⭐ 19y
Yüklü olan silkroadın üstüne yüklüyorsan program ekla kaldırdan sro yu sil sonra yükle arada sırada böyle hata yapabilir 😉
I
ironEyE ⭐ 18y
Arkadaşlar okadar umitLe yükledim bir ara vermiştim oyuna baktım legen3 gelmiş yükleyim dedim 9 saat küsür sonu pc ye indi. Fakat sonu iyi olmadı .
Bilgisayar da 2 tane hesap mevcut 2 hesapdada denedim hata veriyor.
Lütfen yeniden yüklemekTen başka bir çare söyleyin
İzlediğim yol:
>>>Yüklenen exe yi downloada başlamam
>>>> İnstallın baştaki gibi normal olarak bekletmesi
>>>>> install yazısı gelmesi ve starta basmam
>>>>>> starta basdığımda aldığım hata aşşağıdaki resimdeki gibi.
- Resim Silinmiş.
Yardımlarınız için şimdiden saolun.

vallaha bunu söylediğim çin çok üzgünüm ama baştan indirmen gerekiyo 🙄 genelde tek linklerde yapar bunu sen 5-6 partlık bi yerden indir part part olunca bozulma ihtimali olmuyo
X
Xenas ⭐ 19y
sro.exe yi başka bir yerden bul flash bellekle veya tekrar indirmeyi dene sorun kalmayacaktır.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: