Icerige atla
Extraloob

___SREmu'da ??? Hatası___

· 7 Yanıt · 2.1K görüntüleme
T
Torquel OP ⭐ 19y
Cok fena sinirim bozuldu biri yrdm ederse ck sevirim.Ekran kartımı Silkroad online sitesinden guncelledim.Romeo'nun bi yonetemi varmıs yaptım olmadı.Sapphire Radeon X300Se markası.Lutfen bir yrdm edin.Tm gameguard yuklenio client gelriken tak atıo.
7 Yanıt
A
Aleral ⭐ 18y
sremu daki ???? hatasının ekran kartıyla hiç bir alakası yok oyun emulator olduğu için birçok bug var bende çok karşılaştım böyle sorunlarla sonra vazgeçtim 😄 sildim sremu yu
T
Torquel OP ⭐ 19y
sremu daki ???? hatasının ekran kartıyla hiç bir alakası yok oyun emulator olduğu için birçok bug var bende çok karşılaştım böyle sorunlarla sonra vazgeçtim 😄 sildim sremu yu

Bide bilen arkadaslara soralım bakalım
X
xero4ever ⭐ 19y
benimde hata veriyor :S
F
Faraway ⭐ 18y
benimde veriyor yokmu çaresini bilen arkadaşlar :S
T
TitusPullo ⭐ 19y
Beyler evet bunun ekran kartı ile alakası yok. Oyunun eksiklerinden dolayıböyle bir haata veriyor. Mesela bazı skillerde. Bizim yapacağımız birşey yok. Ne zaman bu sorunu çözerler bizde onu indiririz ve sorunsuz bir şekilde oynarız.
T
TitusPullo ⭐ 19y
Beyler evet bunun ekran kartı ile alakası yok. Oyunun eksiklerinden dolayıböyle bir haata veriyor. Mesela bazı skillerde. Bizim yapacağımız birşey yok. Ne zaman bu sorunu çözerler bizde onu indiririz ve sorunsuz bir şekilde oynarız.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: